Budi najbolja verzija sebe.
Trikovi za mršavljenje

Najbolja pića za ubrzavanje metabolizma (koja imaš kod kuće)

Nutricionisti kažu da nam ova pića mogu pomoći da brže sagorimo višak masnoća u tijelu

Ljeti unosimo puno tekućine u organizam i volimo jesti namirnice poput lubenice kako bismo ostali hidrirani, no kako temperature padaju i ljeto prilazi kraju obično zaboravljamo na važnost tekućine. No, ne smijemo zaboraviti da je i dalje važno unositi dovoljne količine tekućine i da nam to može pomoći ako smo odlučile smršavjeti.

Ako želiš ubrzati metabolizam trebaš znati da postoje tri vrlo obična pića koja nam mogu pomoći da se osjećamo sjajno. Kod odabira pića koje ćemo unositi tijekom dana postoji jedno zlatno pravilo - što je piće jednostavnije, to je bolje za tijelo. Kao što već znamo, odabir pića sa šećerom, natrijem i masnoćama opterećuje sustav. No, ako ponekad moramo popiti napitak koje sadrži dodatne sastojke, izbor uvijek treba biti ono koje je najjednostavnije i sa što manje dodatnih sastojaka.

Uz ovo zlatno pravilo, najbolje je tijekom dana unositi tekućinu koja će ti pomoći da ostaneš hidrirana, ali će i ubrzati metabolizam. U nastavku pročitaj što savjetuju nutricionisti.

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.