Budi najbolja verzija sebe.
Ideje za toplije dane

Tri recepta za salate koje bez problema mogu zamijeniti glavno jelo

Brze su za pripremu, nutritivno bogate i vrlo ukusne - sve što jedan kvalitetan obrok treba biti. Umjesto da sate provodiš u kuhanju, provedi ih vani na svježem zraku, zdravo sita

profimedia-0516390959.jpg
Foto: Profimedia.hr

S toplijim danima jede nam se laganija hrana, tijelo traži detoks i vitamine, a pružit ćeš mu i jedno i drugo kvalitetnom, sezonskom prehranom koja je bogata svježim povrćem i zdravim masnoćama poput maslinovog ulja.

Image
Ručak 'za ponijeti'

5 ideja za ručak koji možeš pripremiti kod kuće i ponijeti na posao

U ovo doba godine rastu divlje šparoge, matovilac, rikola, mladi luk, zelena salata, rotkvice, mladi špinat, sve što ti je potrebno za ukusne salate koje mogu biti samostalni obrok, a ne dodatak glavnom jelu.

Uvedi ih u svoju prehranu, za ručak ili večeru i jamčimo ti da ćeš skinuti višak kilograma, ali i poboljšati zdravlje te uštedjeti vrijeme jer ne moraš kuhati. Umjesto za štednjakom, provedi ga vani. Prava bi šteta bila propustiti proljetno sunce i ove prekrasne dane, nakon što si čitavu zimu provela u kući. U nastavku ti donosimo recepte za tri nutritivno bogate salate koje mogu zamijeniti glavno jelo. Dobar tek!

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.