Prijavite se za recenziju Mutti dvostrukog koncentrata rajčice

Dvostruki koncentrat, bogat i intenzivan

Prijavite se za recenziju Mutti dvostrukog koncentrata rajčice

Koncentrat rajčice u svim svojim oblicima je odličan način za dodavanje okusa, tekstura i boja vašem jelu. Savršen je za recepte koji zahtijevaju dugo vrijeme kuhanja kao što su umak bolognaise, složenci i gulaš. Ali se jednako tako može koristiti u brzim receptima: za začiniti tjesteninu ili kao umak uz jelo.

Jeste li znali da je za 1 kg Mutti dvostrukog koncentrata potrebno 5,5 kg svježih rajčica?

Nakon faze odabira, najbolje rajčice se tiješte na sobnoj temperaturi (otprilike 20°C) prema patentiranoj metodi Mutti koja je do danas ostala pomno čuvana tajna.

Koncentriranje nastaje evaporacijom unutar vakuuma u spremnicima od nehrđajućeg čelika. Temperatura od 65°C pomaže zadržavanju organoleptičkih svojstava proizvoda.

Koncentrat je spreman za pakiranje kada je zagrijan na otprilike 92ºC kako bi bila osigurana njegova mikrobilološka stabilnost. Prazna ambalaža se tretira parom kako bi se eliminirale nečistoće.. Nakon punjenja hladi se vodom.

Prijavite se za recenziju >>

Image