Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Recenzije

Mutti dvostruki koncentrat rajčice

Recenzija proizvoda Mutti dvostruki koncentrat rajčice

Kako su proizvod ocijenile žena.hr testerice?


Ocjena: 4,68


25 recenzija ukupno
23 testerica preporučuje proizvod
24 testerica bi opet kupilo proizvod
Recenzije proizvoda
lmlinaric
  • 27.9.2017 21:23:31
  • Bodova: 204
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Veliki sam ljubitelj rajčica i isprobala sam razne proizvode, ali okus Mutti rajčice je sličan onom domaćem. Sa njime jela su dobivaju bogat okus rajčica i idealno daju gustoću jelima. Uvijek sam u potrazi za nekim novim proizvođačima raznih proizvoda od rajčice i mogu sa sigurnošću reći da je ovo jedan od boljih. Ovog proizvođača isprobavam prvi puta i ostavio je na mene savršen dojam, tako da ću sigurno isprobati i ostale njihove proizvode.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Idealno odgovara juhama, jer kad se razmuti pruža finu gustoću, lijepe je boje i finog okusa. Smatram da je idealan i za sve umake i variva, pa čak i za pizze. U sve u što idu rajčice, ovaj koncentrat je idealan. Umutite ga u svako jelo u kojem možete zamisliti rajčice, vjerujete mi nećete pogriješiti.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Smatram da cijena odgovara kvaliteti samog proizvoda i da se isplati odvojiti malo više novca, jer kvaliteta ove rajčice je znatno bolja od konkurencije. U samom koncentratu za razliku od ostalih puno manje se osjeća prisustvo raznih dodataka, već se osjeća pravi okus rajčice. Neusporedivo je boljeg okusa i uz manju količinu postižemo finu gustoću

Ostali komentari i osobne sugestije?
Preporučam svima koji vole rajčice i koji ih kao i ja skoro u sve ih mute,pa čak i onima koji baš ju i ne obožavaju da isprobaju ovaj koncentrat, jer oduševit će se. Mene je ugodno iznenadila kvaliteta i fina aroma i ova rajčica bit će uvijek dio mojih jela.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Juha od rajčice
U dubljem loncu napravimo malu zapršku od ulja i brašna. Kad dobije zlatnu boju skinemo sa vatre i dodamo Mutti koncentrat rajčice, te zalijemo sa vodom. Ja to radim od oka, u biti vidim kroz kuhanje koju gustoću juhe želim te prema tome toliko dodam koncentrata i vode. U juhu dodam kim u zrnu kao začin, malo soli i vegete, te pustim da zakipi. Zatim dodam neku tjesteninu i moje brzo jelo je gotovo za manje od sat vremena. Ja obožavam juhe od rajčice i ovakva jedna juha barem jednom tjedno nađe se na mome stolu.

tamara1234
  • 28.9.2017 17:39:51
  • Bodova: 97
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Ostala sam pozitivno šokirana ovim proizvodom. Okus je blagi, idelan za tjesteninu.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Tjestenini i pizzi.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Odličan proizvod, kvaliteta se prepozna. a miris je nešto božanstveno.bas po rajčici.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Preporučam svima jer se po želji i ukusima drugih može koristiti za tjesteninu,pizze,peciva,nadjeve..sve ovisi o ukusima i onima koji vole eksperimentirati. Sve u svemu odličan proizvod,kvaliteta se prepozna..

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Recept je jednostavan. Tjestenina se prokuha nekih 10 min, zatim se posebno malo pregrije umak i na kraju zajedno pomjesa sa tjesteninom i onda jos sve skupa mjesa min dvije.

-itka-
  • 28.9.2017 21:11:06
  • Bodova: 44306
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Čim sam dobila Mutti koncentrat, otvorila sam tubu i probala okus samo da isprobam kiselost koja mi smeta inače u koncentratima, no kiselost je izostala u potpunosti, dapače fino, nježno, suptilno sladak je, prirodnoga okusa a bogatoga.
Jelu je dalo bogat okus paradajza i slatkoću, jer ja inače jako puno koncentrata stavim i nerijetko jelo činim kiselim, prekiselim, no s koncentratom Mutti nisam fulala, jer koliko god ja stavila nije kiselo već osvježeno bogatim okusom paradajza i taman slatko.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Radim jako puno variva i ja u sva variva baš trpam koncentrat; varivo od mahuna, varivo od poriluka, kelja, kupusa, ječma, bamija...

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Mutti koncentrat je bolji od onoga kojega do sada kupovala jer okus nije kiseo niti daju gorčinu jelu kada pretjeram s dodavanjem istoga, a uredno pretjeram jer ja uvijek "kemijam" s dodacima i začinima. No s Mutti izostaje moja pogreška, jelo je fino, bogato okusom, slatko baš po mjeri, nema kiselosti.
A ja ne moram kemijati da postignem bogat i sočan okus.

Da, kupovati ću Mutti koncentrat nadalje.
Apsolutno.Ostali komentari i osobne sugestije?
Nema umjetnih aroma, nema konzervansa, a posebno mi super jer je slatki koncentrat, pa ne moram stavljati puno soli s kojom ineče pretjerujem a ne smiju svi u obitelji koristiti istu, kao niti šećer.
Stavim Mutti i ne brinem za sol, šećer niti kiselost.
Boja jaka, izrazita, zdrava, jelo izgleda privlačnije.
Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Varivo od poriluka

Na sitno nasjeckala 2 manje glavice luka, zatim na sitne kockice 2 krompira te 2 mrkvice na krugove nasjekla.
Poriluk narezala ukoso na kocke na oko 1 cm širine.
Malo junetine isto na sitne kockice nareckala, lakše je rezati na pravilne kockice dok još malo zamrznuto meso, odnosno mrvicu neodmrznuto.
Također malo špeka jako sitno narezala.
Zatim prvo stavila špeka na zagrijanom maslinovom ulju, ali jako malo ulja, pa luk dok dobro ne omekša da bude varivo gušće, te onda ubacila meso, malo kasnije mrkvu i krompir, sve miješala malo te malo vodom podlila, sasvim malo.
Ubacila žlićicu crvene mljevene paprike i dobro promiješala te malo slatke ninske soli, promiješala i dolila vode te pustila da zavri.
Ubacila poriluk.
Ubacila jušnu kockicu, bibera i 4 češnja češnjaka protisnuta, promiješala te dodala svježi mekani paradajz na sitno nareckan koji još drobila kako se kuhao, a onda Mutti koncentrat rajćice i to podosta jer sam isti prethodno pojela malo i oduševila se kako nije poput ostalih kiselkast, a mi volimo sve s puno paradajza.
Kako se kuhalo, krompir omekšali sam malo drobila obzirom da ne radim zaprške, a ovako prirodno se zgusne varivo.
Na kraju dodala još soli malo.
katarinatadea
  • 3.10.2017 12:46:31
  • Bodova: 332
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Obzirom sam pripremala mesno jelo bez puno začina, Mutti koncentrat rajčice je dao odličan okus jelu, notu koja se teško postiže i domaćom dalmatinskom rajčicom. Okus je bio blag, bez kiseline (iako nisam dodavala niti malo šećera-što je uobičajeno za suzbijanje kiseline od rajčice). Koncentrat rajčice Mutti osim blagog ali punog okusa rajčice jelu daje crvenu boju i zamjenjuje veliki broj začina koji se inače dodaju za suzbijanje jačine i kiseline rajčice.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Iako sam prvi put Mutti dvostruki koncentrat rajčice koristila u mesnom jelu, sigurna sam da gdje god je potreba za svježom rajčicom, crvenom bojom umaka ili bilo kojem drugom jelu na bazi rajčice Mutti može 100% zamijeniti sve navedeno a jelu dati odličan okus.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Mislim da je ovaj proizvod daleko kvalitetniji od ostalih istih na tržištu jer sam probala nekolicinu koja se nudi na hrvatskom tržištu i sa sigurnošću tvrdim da niti jedan nije dao takav okus kao Mutti dvostruki koncentrat rajčice. Spremna sam platiti i višu cijenu za ovaj proizvod od sličnih na trižištu.

Ostali komentari i osobne sugestije?

Svakako ću uvijek imati jednu tubu ovog proizvoda u kući i vjerujem da će biti i dalje puno korišten proizvod u kuhanju. Svima preporučam da isprobaju jer će ih krajnji rezultat u jelu oduševiti.Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
500 g crvenog luka narezati na polumjesece, propirjati na maslinovom ulju, dodati 200 g vrganja (ja sam koristila zaleđene), dodati 500 g junetine (koristila dio od vrata) narezanu na kockice, kratko propirjati, dodati Mutti dvostruki koncentrat rajčice razrijeđen u 2 dl vode, posoliti i popapriti, kuhati 10-15 min (ja sam kuhala pod tzv. brzim poklopcem). Poslužiti uz njoke ili pire krumpir.

ambiss
  • 4.10.2017 12:28:07
  • Bodova: 136
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Izuzetno sam zadovoljna, daje puniji okus

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Mesnim umacima (bolognez), ali nije loša ni juha ako se u koncrntrat doda vode

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Okus je nekako kompaktniji i puniji...do sada sam koristila Podravku, ali svakako ću nadalje i Mutti uvrstiti kao opciju tako da bih i platila koju kunu više jer sam zadovoljna okusom koji mi je onako prirodan...ne djeluje kemijski ??

Ostali komentari i osobne sugestije?
Kad sam radila bolognez dodala sam i malo dimljene crvene paprike koja jos da neki poseban šmek cijelom umaku. Jakose dobro nadopunjuju

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Nažalost slike nemam, a recept je jednostavan

Na kokosovom ulju poprzila sam ljubicasti luk, dodala sitno sjeckani špek, a u posebnoj zdjelici kuhala na kolutice nasjeckanu mrkvu.

Dok mi je luk omeksao dodala sam mijesano mljeveno meso (30 dag) podlila crnim domacim vinom pa sam mijesala i pustila da vino ispari.

Posolila sam i popaprila idodala kuhanu mrkvicu.
U maloj zdjelicisam s malo tople vode razmutila Mutti umak (1/3 tube) i dodala. Kad je sve jos malo prokrckalo dodala sam jos razvodnjenog Mutti umaka onako od oka pa dimljenu crvenu papriku, bosiljak i origano i kockicu peršuna (ja nasjeckam peršun pa dodam vode i sve sjedinim štapnim mikserom pa ulijem u posudice za led i zamrznem. Kad godmi treba za kuhanje ubacim kocki u jelo i to je to ??)

Pred sam kraj kuhanja (nakon 50 minuta) dodala sam mrvicu kurkume i skuhala tijesto...

Dobar tek ??

lilyana
  • 4.10.2017 15:28:24
  • Bodova: 314
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Jako mi se sviđa okus jela pripremljenih sa Mutti dvostrukim koncentratom od rajčice.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Jelima gdje se umak slaže uz tjesteninu ili rižu isl.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Puno je bolji u odnosu na slične proizvode iste kategorije..Gušći je , i treba ga u manjoj količini nego proizvoda za istu namjenu a nekog drugog proizvođača.
Jesam , spremna sam za njega platiti neznatno višu cijenu...

Ostali komentari i osobne sugestije?
Mutti dvostruki umak od rajčice je kvalitetan proizvod. Svidja mi se okusom , gustoćom i učinkom na jelo u koje sam ga dodala...

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Lazanje sa miješanim mljevenim mesom
800 g miješanog mljevenog mesa se zažuti na kapuli i malo češnjaka , a kad meso počne se pržiti , dodamo decilitar vode , Mutti dvostruki koncentrat od rajčice , sol , malo papra , mljevenu crvenu papriku i malo Vegete. Kuha se uz povremeno nadolijevanje vode nekih sat vremena uz povremeno miješanje. Sa strane se napravi Bešamel umak : u 7 , 5 dcl mlijeka se umiješaju 3 kocke maslaca i tri žlice oštrog brašna i malo soli i miješa pjenjačom dok ne zavri.Tad se vatra ugasi i umiješa vrećica Parmezana ili nekog drugog topivog sira.
U vatrostalnu posudu sa nauljenim dnom se počinje slagati-Red bešamel umaka , pa red tjestenine zalazanje, pa red mesnog umaka , poa bešamel..i tako redom..na posljednji red tjestenine ide još prelijevanje bešamela , ii po tomu još naribati nekog topivog sira..Staviti u pećnicu zagrijanu na 180´C i peći nekih 30 minuta.Eto. Bon apetit ! ;)

branka59
  • 5.10.2017 9:07:34
  • Bodova: 1371
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Izvanredan okus i punoća jela kao da sam stavila svježe rajčice, a jelo je dobilo na gustoći i na lijepoj boji.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Juhama, gulašima, varivama i posebno pašticadi.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Drugi proizvodi su dosta rijetki- vodenasti i nemaju dovoljno okusa rajčice, znaju biti dosta kiseli za razliku od Mutti proizvoda i zato ni cijena nije toliko bitna važna mi je kvaliteta.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Svi proizvodi Mutti koje sam do sada koristila su izvanredni.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Juneči gulaš

Narežite junetinu pa je začinite solju i premažite senfom. Stavite je u lonac. Narežite češnjak, dodajte ružmarin i prelijte s malo ulja pa u tome marinirajte meso. Poklopite i ostavite da odstoji sat vremena u hladnjaku. Narežite mrkvu, luk i korijen peršina. Na ulju prepržite meso, izvadite ga iz tave pa dodajte luk i češnjak te ostalo povrće. Nakon deset minuta vratite meso te zalijte vinom i vodom. Kuhajte sat vremena. Nakon toga dodajte Mutti koncentrat rajčice koji ste razmutili u malo vode pa dodajte šljive i lovorove listove. Dodajte još malo soli, papra i mješavinu začina pa izvadite meso i malo propasirajte povrće. Sve pomiješajte i umiješajte tjesteninu.
skener
  • 6.10.2017 11:09:50
  • Bodova: 5216
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Bez lažnog hvalisanja prizvoda, mogu samo zaključiti da je okus fenomenalan! Inače, za našim stolom rajčica je puno zastupljena, većinom je to moja, domaće pripremljena. U jelu sa Mutti koncentratom osjeti se prisutnost rajčice, svakako, a ne ono nešto umjetno! Jelo ima puno bogatiji okus-to moram priznati.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Osobno sam ga probala na pizzi i na lazanjama. Nisam pogriješila! Umak je bio odličnoga okusa, boje. Imala sam osjećaj da stavljam svježu rajčicu, koju i inače stavljam kada radim ta jela.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Iskreno, bilo je slučajeva kada sam, nakon potrošenih zaliha domaće rajčice, kupila, (neću navesti brend), što zbog brzine, što zbog cijene te sam uveliko požalila! To je bilo sve samo ne rajčica. Okus , blago rečeno, odvratan a sa time i cjelokupno pripremljeno jelo. Svakako sam, nakon ovoga iskustva, spremna platiti i više samo da se dobije kvaliteta. Iako nekada cijena nije mjerilo kvalitete. Zato ću napomenuti: KOD MUTTI KONCENTRATA OBRATITE PAŽNJU NA SASTAV-uvjerit ćete se da NEMA konzervansa, GLUTENA. Već sadrži dvostruko više rajčice od bilo kojega koncentrata.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Ovaj komentar pišem na osnovu ne samo svoje, već na osnovu ocjene moje obitelji koja je dala palac gore za jela pripremljena sa Mutti dvostrukim koncentratom rajčice. Nije bilo razlike između nje i moje domaće pripremljene rajčice. Što se još tada ima za reći? Pun pogodak u izboru za pripremu umaka!

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
LAZANJE SA RAJČICOM
Skuhati umak od rajčice na željenu gustoću; uz dodatak soli, bosiljka bibera. Skuhati tjesteninu za lazanje. U nauljenu duboku tepsiju složiti red tjestenine, pa preliti umakom. Naribati sir i posuti po tjestenini. Slagati opet red tjestenine, umaka i sira i tako dok se sve ne potroši. Na kraju razmutiti 2 jaja sa malo soli i preliti preko lazanja. Staviti u pećnicu na 180*C i peći 25-30 minuta.
Recept je brz za pripremu, a jelo je slasno i lagano...

konfeta
  • 8.10.2017 19:43:09
  • Bodova: 10632
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Jako mi se svidio okus jela koja sam pripremala s ovim koncentratom. Iako nemam puno iskustva u kuhanju, odmah sam primijetila razliku u okusu. I moja mama, koja je vrsna kuharica, je komentirala kako sam napravila fini ručak i u čemu je tajna. Kuhala sam saft s junetinom. Čim sam otvorila tubu koncentrata, osjetio se lijep miris prave rajčice. Boja koncentrata je iznimno crvena, a sam koncentrat ima pun okus, gust je i nježne teksture.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Mislim da ovaj proizvod najviše odgovara „težim“ jelima s mesom, dok bi manje odgovarao laganim umacima, npr. s rižom i povrćem. Budući da je koncentrat bogatog okusa, treba ga se staviti manje dok se priprema hrana jer bi inače koncentrat preuzeo sav okus hrane. I iz tog razloga, smatram da je proizvod prikladniji za mesna jela.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Proizvod je definitvno gušći i koncentriraniji od drugih sličnih porizvoda koje sam probala, a pogotovo od pasirane rajčice koju najčešće koristim. Spremna sam platiti malo veću cijenu jer smatram da se za kvalitetu treba ipak izdvojiti malo više novca, a i s obzirom na to da je dovoljna manja količina u pripremi hrane nego kod ostalih koncentrata, veća cijena se na kraju itekako isplati.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Već sam otprije čula za marku Mutti, ali nekako nikad nisam kupovala njihove proizvode. Mislim da ću nakon što sam isprobala ovaj prefini koncentrat, sigurno nastaviti kupovati i ostale Mutti proizvode.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Pripremala sam saft s junećim odrescima. Stavila sam nakratko ispeći tanko izrezane, prethodno marinirane odreske u lonac. Zatim sam ih izvadila iz lonca, stavila sa strane i u tom istom loncu propirjala luk. Kad je luk bio gotov, dodala sam još malo sitno izrezanog češnjaka i stavila juneće odreske natrag u lonac te ih ostavila pirjati zajedno s lukom u vlastitom soku barem pola sata do 40 minuta. Kad su se odresci malo osušili, tj. sok ispario, stavila sam koncentrat rajčice i crvenu papriku u prahu, promiješala i podlila vodom. Nakon toga, kuhala sam još 20-ak minuta, dodala sam soli, bibera i ostalih začina (po volji). Na samom kraju kuhanja, dodala sam i žličicu brašna promiješanog u čašici vode, i ostavila kuhati još 5 minuta. Odreske sam poslužila s domaće napravljenim njokama.

2406
  • 9.10.2017 9:23:25
  • Bodova: 509
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Okus jela s dvostrukim koncentratom Mutti rajčice mi se izuzetno svidio, jer osjeti se razlika u odnosu na pripremljena jela s drugim proizvodima na tržištu. Pripremljenim jelima daje punoću i bogat okus. Mutti rajčica obogaćuje svojom crvenom bojom i ugodnim slatkasto-kiselkastim okusom.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Po mom mišljenju, proizvod najviše odgovara mesnim jelima jer im daje jednu svježinu i okus rajčica dozrelih na suncu. No svakako ću proizvod koristiti i u povrtnim i drugim jelima jer uistinu pruža pravi gurmanski proizvod.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Svakako sam spremna platiti više za navedeni proizvod jer kako sam već i navla, osjeti se velika razlika u odnosu na druge proizvode. Svako je jelo obogaćeno ugodnim slatkasto-kiselkastim okusom što se za druge proizvode ne može reći, te također dobivaju i prekrasnu crvenu boju i na izgled izgledaju fantastično.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Svakome bih preporučila isprobani proizvod jer osim što jela dobivaju izvanredan okus, rajčica je korisna i nadasve hranjiva namirnica. Ona je jedan od najbogatijih prirodnih izvora vitamina C. Sadrži i znatne količine vitamina B te vitamin E i K. Bogata je kalijem, natrijem, magnezijem, kalcijem i željezom te elementima u tragovima.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
S Mutti koncentratom sam pripremala tortilje.
Sastojci: piletina (prethodno marinirana nekim meksičkim začinom): svježa crvena paprika; grah, kukuruz.
Sve sastojke prethodno ispržiti i kada je na pola gotovo dodati Mutti koncentrat i još malo prokuhati.
Na svaku tortilju poslagati nekoliko listova zelene salate, a zatim pripremljeni umak.
Za još bolji okus poslužiti i umak od bijelog luka i grčkog jogurta ili sitno isjeckanog crvenog luka i soka od rajčice s dodatkom Mutti koncentrata.
tanjaboban
  • 9.10.2017 19:10:40
  • Bodova: 123
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Jelapripremljena sa ovim proizvodom su dobra. Netreba puno koncentrat , lipo je gust.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Nebih točno znala.Spremala sam više jela i svuda mi se lipo uklopio.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Pa gust je i nije prejak tako a paše uz svako jelo neće pokvaritiokus.Jako sam zadovoljna sa proizvodomi spremna sam platiti ga malo više.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Pakiranje mena prvu ne bi privuklo a to bi mi bila velika greška jer sam stvarno oduševljena kvalitetom.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
TJESTENINA SA TUNOM
erizoniko
  • 9.10.2017 21:41:41
  • Bodova: 100
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupio bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Jelo pripremljeno s dodatkom Mutti dvostrukog koncentrata rajčice je izvrsnog, punog okusa, a umak kremaste teksture uz crvenu boju kakvu prava salsa treba imati

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Može se koristiti gdje god biste inače stavili svježu rajčicu, pelate ili passatu iz tetrapaka ili konzerve. Osobno mi najviše odgovara kao dodatak ili baza umaku, varivima te raznim buzarama.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Ovaj proizvod je u usporedbi sa sličnim proizvodima apsolutni pobjednik. Puno je gušći te intenzivnijeg okusa i boje. Ipak je to dvostruki koncentrat rajčice. Za postizanje takvog okusa inače sam trebala upotrijebiti tri puta veću dozu pelata iz konzerve, pa je Mutti dvostruki koncentrat rajčice u konačnici isplativiji, čak i ako mu cijena bude nešto viša od sličnih proizvoda.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Ako ste inače u svojoj kuhinji koristili standardne koncentrate rajčice, ovaj proizvod će vam biti od velike koristi. Od kada sam ga isprobala postao je moja mala tajna zbog kojeg su moja jela svima ukusnija. Samo oprezno s količinom koju dodajete jelima, ne zaboravite da je ovo dvostruki koncentrat.

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Pašta salsa
Nasjeckajte luk, mrkvu, svježu rajčicu i svježu papriku, pa dinstajte na maslinovom ulju. Špagete stavite kuhati u zasebnu posudu i dodajte sol. Par minuta prije nego su špageti gotovi, maknite s vatre, procijedite i dodajte u posudu gdje se povrće prodinstalo. Dodajte Mutti dvostruki koncentrat rajčice i miješajte sve zajedno još 5- 10 minuta. Servirajte s nekoliko listića svježeg bosiljka. Dobar tek!
jerrymouse
  • 10.10.2017 11:02:31
  • Bodova: 475
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
S proizvodom sam oduševljena i dao je jelu onu notu okusa koji je nedostajao kod pripreme jela s drugom markom , tako da je jelo bilo ukusno i mirisno. Poboljšao je teksturu jela.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Koristila sam mutti koncentat u varivima, gulašu, umacima i nekako mi najviše odgovara u umacima. Nisam morala ublažavati umak sa šećerom jer kiselost nije jako izražena. Možda zato i preferiram umake ali i zato što svi moji ukućani obožavaju umak od račice.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Sviđa mi se jaka crvena boja jela i gustoća proizvoda zbog kojeg su i umaci puno konzistentniji. Kako koristim koncentrat rajčice skoro svakodnevno kao neki dodatak važan mi je okus koji daje jelima, a definitivno bih platila više za kvalitetan proizvod jer volimo ukusno pripremljena jela

Ostali komentari i osobne sugestije?
Kod ovoga proizvoda sviđa mi se sam proizvod. Kvalitetan je i vidi se da je nastao kao rezultat pomnog istraživanja i zadovoljavanja standarda kuhanja jer je stvaran s puno ljubavi i pažnje . Sama ambalaža je lijepa, jednostavna, privlačna i praktična.
Malo viša cijena odgovara kvaliteti proizvoda. Sve u svemu ,odličan proizvodMolimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
MESNE OKRUGLICE U UMAKU OD RAJČICE
500gr MIJEŠANO MLJEVENO MESO, 1 LUK, 1 REŽANJ ČEŠNJAKA, 100 gr RIŽE, SOL, PAPAR, 1 JAJE, 1 ŽLIČICA MJEŠAVINE ZAČINA,
UMAK:2-3 ŽLICE MUTTI KONCENTRAT RAJČICE, 1L POVRTNOG TEMELJCA, MALO BRAŠNA, MALO ULJA
SVE SASTOJKE ZA OKRUGLICE SJEDINIMO I NAPRAVIMO KUGLICE,
NA ULJU POPRŽIMO BRAŠNO DA DOBIJE LAGANO ŽUTU BOJU, DODAMO 2-3 ŽLICE KONCENTRATA RAJČICE, POPRŽIMO, TE ZALIJEMO S TEMELJCEM . KAD PROKUHA DODAMO VEĆ PRIPREMLJENE OKRUGLICE TE POKLOPIMO. SVAKO MALO PROTRESEMO LONAC DA NAM SE OKRUGLICE NE ZALIJEPE ZA DNO. KUHAMO CCA 30 MINUTA NA SREDNJE JAKOJ VATRI. NA KRAJU UMAK ZAČINIMO S MJEŠAVIM ZAČINA , SOLJU I PAPROM. POSLUŽIMO S PIRE KROMPIROM.
DOBAR TEK

ela74
  • 10.10.2017 12:32:00
  • Bodova: 206
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Okus jela jako mi se sviđa jer Mutti dvostruki koncentrat rajčice ima odlično izbalansiran omjer kiselosti i slatkoće. Intenzivnog je okusa, a sam po sebi je toliko ukusan da jelu uopće ne treba dodavati puno začina.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Ja sam ga isprobala s umakom za tjesteninu, ali mislim da bi bio odličan i za razna variva, umake, rižota, juhe...

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Po meni je bolje začinjen od ostalih sličnih proizvoda koje sam isprobala i koji su ponekad malo bljutavi. Ne bi mi bio problem platiti neznatno višu cijenu.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Ovaj koncentrat rajčice jako mi se sviđa jer ima dosta jak i intenzivan okus. Lijepo upotpunjuje jelo i što je najvažnije - miriši na domaće :)

Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
Pripremila sam tjesteninu s umakom od tunjevine i rajčice. Na maslinovom ulju sam prodinstala luk, a zatim dodala konzervu tunjevine i malo češnjaka. Potom sam umiješala koncentrat rajčice i dodala malo vode. Od začina sam koristila origano i ružmarin, a dodala sam i malo feferona.

anycrochic
  • 11.10.2017 9:29:02
  • Bodova: 1854
Ocjena:
     Preporučujem proizvod Kupila bih ga opet
Kako Vam se sviđa okus jela pripremljenih s ovim proizvodom?
Okus pripremljenih jela je puniji od jela pripremljnih s obićnim koncentratom.

Kojoj vrsti jela po vašem mišljenju proizvod najviše odgovara?
Proizvos najvise odgovara za paste, umake i guste juhe od rajčice.

Kakav je po vašem mišljenju ovaj proizvod u usporedbi s sličnim proizvodima drugih proizvođača i jeste li spremni platiti za njega neznatno višu cijenu u usporedbi s standardnim koncentratima rajčice?
Proizvod je u usporedbi s drumima punijeg okusa i potrebo ga je znatno manje za pripremu jela. Spremna sam za njega platiti visu cijenu.

Ostali komentari i osobne sugestije?
Koncenrt racice lagan je za uporabu, račica se osjeti u jelima i potrbno je znatno manje koncentrata da bi se jela pripremila.
Molimo napišite recept za jelo koje ste pripremili s ovim proizvodom, a na dnu možete priložiti i fotografiju ako je imate.
S ovim koncentratom sam pripremala klasnicnu pizzu

Sastojci:
- tijesto za pizzu
- 15 dag naribane salame
- 10 dag naribanog sira
- koncentrat rajčice
- začini po želji

Tijesto razuci na podlogu ga pecenje i pustiti 10 minuta da odstoji. Za to vrijeme od koncentrata napraviti gusti umak i ravnomjerno ga rasporediti po pizzi dodati salmu, sir i začine. Peći u pecnici na 200°C 20 minuta.