Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Poradi na sebi

Ove tri rečenice pomoći će ti da postaneš najbolja verzija sebe

Tehnika samorazvoja ima raznih. Ponekad su toliko jednostavne, a učinkovite da je teško za povjerovati da mogu djelovati

pexels-negative-space-34072.jpg
Foto: Pexels

Neil Pasricha kanadski je autor knjiga o samorazvoju, poduzetnik, motivacijski govornik. Njegova predavanja možeš pogledati na platformi TED, a mi smo ti pripremile vrlo jednostavne, a učinkovite savjete ovog 41-godišnjaka koji će ti pomoći iskoristiti svoje potencijale, odvojiti važno od nevažnog i postići zadovoljstvo. Tehnika samorazvoja koju prakticira izvediva je u svakom trenutku i bilo gdje.

Pasricha ih je opisao u knjizi The Happiness Equation, navodeći kako su mu pomogli izvući se iz depresije i pretjeranog radoholizma - vrste ovisnosti poput svake druge. Sve se svodi na tri rečenice koje bi trebala svakodnevno ispisivati i nadopunjavati. Naravno, to nećeš činiti ofrlje, samo da odradiš zadatak, već ćeš se tih par minuta u danu fokusirati na njih i upotpuniti ih iskrenim odgovorima.

Image
Psihološka caka

Želiš li biti psihički jaka i produktivna, prestani se ovako obraćati sebi

Nakon nekog vremena, kada ih budeš čitala, vidjet ćeš kako se tvoj pogled na svijet i odnos prema sebi mijenja i kako rasteš. Ova tehnika samorazvoja sasvim je besplatna, bezazlena, a može ti donijeti puno toga dobroga.

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.