Budi najbolja verzija sebe.

Znaš li ih prepoznati: 11 upozoravajućih znakova da si u nesretnom braku

Znati prepoznati znakove onoga što čini brak dobrim ili lošim prvi je korak u smjeru bračne sreće

Bi li primijetila znakove nesretnog braka? Mnogo puta zapravo nije očito da je brak na rubu, uostalom, problemi koji pretvore dobar brak u loš gomilaju se godinama i godinama, tako da ih možda nećeš ni primijetiti odmah.

Da rješavaš anonimnu anketu, bi li na pitanje 'Jesi li u sretnom braku?' imala trenutan i siguran odgovor? Što da je pitanje: 'Jesi li u nesretnom braku?' Možeš li samouvjereno odgovoriti s da ili ne i objasniti svoje odgovore? I misliš li da bi tvoj supružnik imao isti odgovor na ova pitanja?

Odvoji trenutak za razmišljanje o svom stanju uma kada si tek započela vezu sa sadašnjim suprugom, zatim kad ste planirali vjenčanje, medeni mjesec i obitelj. Kada razmišljaš o svom partneru i vašoj vezi, kakva je pozadina tvojih misli?

A kad razmišljaš o sebi u kontekstu svoje veze, osjećaš li se ispunjeno energijom, samouvjerenom, čak nepobjedivom? Jesi li uopće bila svjesna razlika u vrijednostima, osobinama i stilovima komunikacije? Jesu li te stvari imali značaja ili su te natjerali da ponovno razmisliš? Ili si bila potpuno zaprepaštena da je svemir na tvom pragu doveo osobu koja će dovršavati tvoje rečenice do kraja života?

Ubrzaj sada vrijeme u vašem braku i postavi si ista pitanja. Koje je tvoje podsvjesno stanje uma kad razmišljaš o svom braku? Znati prepoznati znakove onoga što čini brak dobrim ili lošim prvi je korak u smjeru bračne sreće, stoga smo pronašle nekoliko ključnih znakova koji otkrivaju nalaziš li se u nesretnom braku

Budi najbolja verzija sebe.
1/12
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.