Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Vrijedni trenuci

Koja li je tajna sretnih odnosa? Zajedničke aktivnosti koje jamče dugu vezu

Zašto su neke veze uspješnije od drugih? Vjerojatno jer mali trenuci s voljenom osobom život znače. Ne dozvolite da zbog obaveza uđete u rutinu i ne stignete se posvetiti jedno drugome. Recept sretne veze upravo je u zajedničkim aktivnostima. Neka se ovih pet nađe na tvom dnevnom rasporedu

igor-rodrigues-FJ4snEyhhP0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Kompatibilnost, uvažavanje, povezanost, razumijevanje... nastavi niz. Sve su to osobine zdravog partnerskog odnosa. Nakon razdoblja 'ružičastih naočala', tijekom kojeg sve gledamo kroz prizmu: Sve je super, sve je za pet, mnoge veze naiđu na prepreke. Romantične geste s vremenom postanu rjeđe, a ponekad se javi i nerazumijevanje u komunikaciji. Partnera konačno počinjemo sagledavati kao osobu s manama i vrlinama jer nas je popustila početna preplavljenost.

Image
Pet ključnih savjeta

Reci zbogom lošim vezama: Kako prestati uvijek iznova birati pogrešne muškarce?

Ljubavni odnos tad je na raskrižju - ili će prerasti u čvrst odnos ili će puknuti. I nije rijetkost da se upravo u tom prijelaznom času par zapita koja je tajna savršene veze. Je li baš tvoja veza prava? Zdrava veza dvosmjeran je proces pa je nužno da je oboma stalo. A kako bi veza bila dugotrajna i ispunjena veseljem, ali i strašću, potrebno se posvetiti malim trenucima. U stresnoj svakodnevici neki su parovi skloni zanemariti zajedničke trenutke. Nemojte ih stavljati po strani jer upravo oni unose 'ono nešto'. Posvetite se jedno drugome i nadogradite vezu.

shimmer fallback

Po mišljenju kliničke psihologinje Zainab Delawalle, ovih pet zajedničkih aktivnosti tajna su sretne veze. Sigurne smo da će tako provedeno vrijeme učvrstiti tvoju vezu.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.