Budi najbolja verzija sebe.

Seks je bitan začin života, ne zanemaruj ga: Osnaži libido na prirodne načine

Uz kombinaciju biljnih pripravaka i životnih promjena lako ćeš ponovno probuditi seksualnost u sebi

Čest problem žena je gubitak libida ili snažne seksualne želje. Iako je smanjenje libida normalna pojava u menopauzi, ono se može dogoditi i puno prije te tako narušiti kvalitetu života, kao i odnos s partnerom. Seks je jedan od bitnijih aspekata kvalitetnog ljubavnog života i romantičnih veza, pa ne čudi stoga što se žene često osjećaju opterećene gubitkom svoje seksualne želje.


Iako se taj problem može činiti velikim, zapravo na njega lako možemo utjecati i riješiti ga. Određene strategije itekako mogu pomoći da ponovno osjećamo seksualnu i tjelesnu strast te da se ponovno osjećamo mlado i zdravo. Osim što jaki libido donosi velike dobrobiti za naš ljubavni život on jamči i zdravlje našeg organizma, jer znamo koliko je redoviti seks zaslužan za bolje nošenje sa stresom, bolju cirkulaciju i općenito normalno funkcioniranje našeg tijela.via Giphy

Budi najbolja verzija sebe.


Problem leži u tome što je tema ženske seksualnosti još uvijek tabu u našem društvu, pa se o njoj (pre)rijetko progovara. Kako bismo učinkovito mogli pojačati svoj libido, potrebno je da znamo za strategije i načine kako to postići na zdrav i prirodan način, bez konzumiranja umjetnih preparata i lijekova.

Osim menopauze, ono što jako može oslabiti žensku seksualnu želju u bilo kojoj dobi je depresija, tj. uzimanje antidepresiva. Antidepresivi znatno snižavaju seksualne potrebe što može zapravo dovesti do još većih problema i to zbog toga što dolazi do velike neusklađenosti s partnerovim seksualnim potrebama.

Stoga  je najbolje s tim frustracijama nositi se na adekvatan način, tj. uzeti u obzir sljedećih nekoliko faktora i uz pomoć njih raditi na jačanju libida.

1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.