Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Diži sidro, kapetane

Poza sirene: Uz ovaj položaj iz Kama sutre ON će misliti samo o tebi

Dosadile su ti poznate poze i uvijek iste kao što su 'kaubojka' ili misionarski položaj? Za promjenu, preobrazi se u sexy sirenu i potpuno opčini 'svog mornara'

pexels-anna-tarazevich-4839691.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Vodite li ti i tvoj partner ljubav isključivo na krevetu u vašoj spavaćoj sobi i izmjenjujete uvijek iste tri poze? Možda nisi znala, ali jednostavna stvar kao što je promjena prostora može povećati uzbuđenje do neslućenih razmjera. Zato svog dragog izvedi iz spavaće sobe – i dovedi ga do blagovaonice, a tamo mu serviraj nešto sasvim novo. Kuhinjski stol uskoro će postati vaš brod na valovima strasti – a ti ćeš biti njegova sirena. Možda zvuči duhovito, ali ova poza iz legendarne Kama sutra definitivno će začiniti tvoj seksualni život, zato se isplati dati joj šansu.

shimmer fallback

Kako funkcionira položaj sirene?

Kod ove poze partnerica treba leđima leći na stol tako da joj stražnjica doseže rub. Noge treba skupiti i podići ih pod 90 stupnjeva – tako da podsjećaju na sirenin rep. Partner sada može nježno penetrirati u partnericu, a pri tom joj može pridržavati noge za butine ili listove. Na taj način partnerici neće biti naporno noge držati u zraku, a ako poželi, može i nogama obgrliti njego torzo. Ako partnerici nije ugodno ležati na stolu, pod glavu može podstaviti jastuk.

Image
Pokaži mu nešto novo

Vatreni prsten: Kama sutra položaj koji će zapaliti strasti

Zašto je ova poza spektakularna

Položaj sirene nije izvanredan smo zato što se događa na stolu – što je već smo po sebi vrlo uzbudljivo, nego i zbog samog načina na koji partnerica drži noge. Naime, radi skupljenih koljena i podignutih stopala, vagina će se dodatno stisnuti, a penetracija će biti intenzivnija.

shimmer fallback

Zato je dobro početi nježno i vidjeti kuda će vas to odvesti. U pozi sirene dolazi do bolje stimulacije G-točke, ali i A-točke, super osjetljive erogene zone koja se nalazi ispred vrata maternice, radi čega se pojačava vlaženje. Jasno, uz sve ovo šanse da će sirena doživjeti vrhunac vrlo su velike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.