Budi najbolja verzija sebe.
Pokaži mu nešto novo

Vatreni prsten: Kama sutra položaj koji će zapaliti strasti

Toplo, vruće, vatreni prsten… Otkrit ćemo ti sve što trebaš znati o jednom od najstrastvenijih položaja opisanih u Kama sutri - koji pali baš svaki put

pexels-lilartsy-6228267 (1).jpg
Foto: Pexels

U potrazi si za položajem koji će iz temelja protresti tvoj seksualni život? Nešto što će oduševiti tvog partnera i začiniti vaše igre pod plahtama? U tom slučaju treba ti nešto doista vruće, nešto vatreno - kao što je poza nazvana 'Vatreni prsten'. Baš kao što i sam naziv obećava, ova će poza tebe i tvog partera zavrtjeti u prsten strasti.

shimmer fallback

Vatreni prsten jedna je od poza opisanih u legendarnoj Kama sutri, drevnom indijskom tekstu koji govori o ljubavi i intimi. Između ostalog, ova knjiga na sanskrtu daje praktične savjete o tome kako poboljšati seksualni život i opisuje poze od koje bi se neke mogle svrstati u akrobatiku, a mnoge su nam svima dobro poznate - i drage. Dobra je vijest što za Vatreni prsten ne moraš biti posebno fleksibilna, a vrlo vjerojatno će ti upravo ovaj položaj postati jedan od omiljenih.

Image
Kraljevski tretman

'Kleopatra' - seks poza u kojoj ti imaš glavnu riječ

Što je Vatreni prsten

Partneri najprije trebaju sjesti na krevet okrenuti licima jedno prema drugom. Žena opkorači nogama partnera oko njegovih bokova. Njezina su leđa sada u njegovom krilu, a rukama se otraga pridržava za krevet. Muškarca se tada treba spustiti na laktove te lagano okreće tijelo u stranu. Kako se partner okreće, okreće se i partnerica. Partner sada treba ispružiti donju nogu bočno na krevet. Drugu nogu treba staviti oko partnerice tako da mu stopalo dospije do unutarnje strane koljena ispružene noge. Slobodnom rukom sada si može pomoći da penetrira u partnericu i zatim tom rukom obuhvatiti njezino bedro te se počinje nježno pomicati.

shimmer fallback

Zašto moraš probati Vatreni prsten

Priznajemo, na prvu se poza čini prilično komplicirana, ali zapravo je vrlo jednostavna u izvedbi. Prednost ovog položaja je da muškarac i žena tijesno povezani i mogu se kretati u zajedničkom ritmu, što će razbuktati strast. Osim toga, imaju savršenu priliku gledati si međusobno duboko u oči, što garantirano povećava bliskost među partnerima i dovodi igru pod plahtama na jednu sasvim novu razinu - onu vatrenu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.