Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Krivi smjer

Može biti problem: Šest znakova da si postala preopuštena u vezi

Svaki ljubavni odnos nakon nekog vremena uđe u rutinu i to je dobro za oba partnera. Ljudi se trebaju osjećati opušteno u svom domu i s partnerom, no uzimanje odnosa zdravo za gotovo može odvesti u drugom smjeru

BeFunky-collage.jpg
Foto: Unsplash

Kvalitetna ljubavna veza znači da se muškarac i žena osjećaju ugodno u svom odnosu, da su opušteni i otvoreni u komunikaciji. I to je ono čemu teže svi parovi. Osjećaš se ugodno u braku ili vezi? No je li moguće biti preopušten?

Stručnjaci za odnose tvrde da je to moguće te da je važno prepoznati znakove koji tebi i partneru pokazuju da ste krenuli stranputicom, odnosno da ste prestali rasti kao par i da ste preopušteni u ljubavi.

Image
Nevolje u raju

Problemi u ljubavnim vezama koji s vremenom postaju samo gori

Nicole Sodoma, autorica i savjetnica za razvode, iz svog iskustva zna koliko često parovi ne shvaćaju da im je odnos otišao u krivom smjeru. "Kako bi ljubavni odnos izdržao test vremena par treba rasti zajedno, a ne samo provoditi vrijeme zajedno", objasnila je Nicole Sodoma te dodala koji znakovi pokazuju da bi parovi trebali zastati i promijeniti neke stvari u svom odnosu.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.