Budi najbolja verzija sebe.
Ljubavna vatra

Kako ponovno zapaliti vatru u krevetu? Uz ovih nekoliko malih promjena

Uz samo nekoliko malih promjena moguće je pojačati vatru u krevetu i još više uživati u seksu

Nisi sasvim sigurna kada se to dogodilo. Imali ste odličan seks, ali odjednom je sve postalo dosadnjikavo, možda se čak i pomalo izbjegavate. U večernjim satima više si zainteresirana za novu hit seriju nego za njega. Seks je postao predvidljiv, a uzbuđenje i strast su nestali.

Iako voliš seks i svog partnera pitaš se što se dogodilo. "Postoje različite vrste emocionalnih prepreka za dobar seks, od loše slike o tijelu do dosade. Dobra vijest je da se sve može riješiti i da se možemo ponovno povezati sa svojom seksualnošću", objašnjava terapeutkinja Laura Berman, autorica knjige The Passion Prescription. Kako ponovno zapaliti vatru u krevetu? Uz ovih nekoliko savjeta terapeuta sve moguće, a nije ni jako teško.

Ljubav prema svom tijelu

Najbolji seksualni život imaju žene koje se osjećaju dobro u svom tijelu, objašnjava seksualna terapeutkinja Joy Davidson za Shape.com. "One sebe vide kao jake i seksi", dodaje dalje. No, kako dalje kaže čak 80 posto žena ima negativnu sliku o svom tijelu. "Uobičajeno je da kada žena sebe gleda odmah vidi problematična područja. Taj osjećaj nezadovoljstva nosi i u spavaću sobu, a kada joj partner ljubi bedra ona se osjeća loše", dodaje dalje.

Budi najbolja verzija sebe.

Kako bi svaka žena povećala samopouzdanje važno je vidjeti stvarnost. Idući put kada budeš šetala šoping centrom ili bila u teretani pogledaj sve te žene oko sebe, različitih oblika i ljepote. I ne zaboravi - ne postoji idealno. Zatim pitaj svog partnera što voli na tebi i zapamti to. Barem jednom tjedno stani gola pred ogledalo i usredotoči se na omiljene točke na svom tijelu te ih dodirni i to će ti pomoći da se osjećaš bolje.

1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.