Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Istraži sve erogene točke

10 trikova kojima ćeš ga 'izluditi' jezikom - kao nikad do sad

Pitaš li se kako 'začiniti' stvari u spavaćoj sobi, na pravom si mjestu. Možete poraditi na predigri, a neka ti jezik bude glavni saveznik. Kombiniraj nježno grickanje, poljupce pa uključi jezik i otkrij sve njegove erogene točke. Znamo kako....

alejandra-quiroz-F5hTTI4Hlv4-unsplash (2).jpg
Foto: Unsplash

Znaš li kakve dodire voli tvoj muškarac? Koji će ga baš oboriti s nogu? Iako se trunku više govori o ženskim erogenim zonama – bradavicama, ušnim resicama i stražnjem dijelu vrata, ne zaboravi da su i muškarci taktilna bića i da se i njemu tijekom predigre treba posvetiti. Nježni dodiri i zadirkivanje ojačat će obostrani užitak, a istini za volju, nekad treba usporiti prije prelaska na 'glavni dio'. Zašto ne biste istražili što vam odgovara i koji vas dodiri izluđuju – onako centimetar po centimetar, počevši od usana i čela? A da bi ga 'izula iz cipela' ne treba ti puno.

Jezik je moćan alat i nježni pokreti po erogenim točkama njegova tijela zaista ga mogu oduševiti.

Image
Uvrsti ih u svoj repertoar

Najbolje seks poze koje trebaš isprobati u 20-ima, 30-ima i 40-ima

Iako jezik uglavnom vezujemo uz oralni seks, ovog puta ćemo dodati malo romantike i pokazati kako ga još možeš izluditi. Seksi pokreti jezikom koje ćemo navesti nemaju veze s oralnim seksom, no i dalje su neodoljivi. Suptilno grickanje, milovanje…. – idealna predigra. Pročitaj naših top 10 savjeta i izludi ga jezikom na dosad neviđen način.

Posveti se cijelom njegovom tijelu. I on tvom, naravno.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
1/12
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.