Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ima prednosti, ali i nedostatke

Prijateljstvo s bivšim? Moguće je, ali samo uz ovih šest uvjeta

Ako ti bivši partner nedostaje kao prijatelj te bi voljela s njim ostati u dobrim odnosima, ovo su neki od uvjeta koji bi trebali postojati da bi to bilo moguće

pexels-elle-hughes-1680173.jpg
Foto: Pexels

Stručnjaci za odnose u većini slučajeva ne preporučaju prijateljstvo s bivšim partnerima, no u rijetkim situacijama ono je ipak ostvarivo – pod određenim uvjetima. Tako je moguće ostati u prijateljskim odnosima s bivšim ako ste se rastali u dobroj atmosferi te ako jednom prema drugome više ne gajite nikakve emocije.

Image
No - sve u granicama

Daj si oduška: Govoriti loše o bivšem ima terapeutski učinak?

Zdravo prijateljstvo između bivših partnera moguće je ako je u vezi nedostajalo strasti ili ste se više odnosili jednom prema drugome kao cimeri, a ne kao ljubavnici.

Međutim, važno je imati na umu da prijateljstvo s bivšim partnerom može imati dobre, ali i loše strane. Ako ste oboje spremni krenuti dalje sa svojim ljubavnim životom i ne predstavlja vam problem da jedno drugoga vidite s novim partnerima, onda je u redu da ostanete prijatelji.

Ako ti tvoj bivši partner nedostaje kao prijatelj te bi voljela s njim ostati u dobrim odnosima, u nastavku ti otkrivamo najvažnije uvjete koji bi trebali postojati da bi to bilo ostvarivo.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.