Šarenilo na noktima

'Swirl' nokti: Retro manikura koju svi žele ovog ljeta

'Swirl' manikura inspirirana je psihodeličnim 60-ima, a ovaj retro look uključuje jednu ili nekoliko zakrivljenih linija na noktima te zapravo stvara oblike koji izgledaju poput vrtloga na tvojim noktima

Tijekom posljednjih mjeseci ispunjavale smo mapu spremljenih fotki na Instagramu s brojnim idejama za manikuru - od francuske manikure sa šarenim twistom i ombré manikurom do šljokičastih noktiju i cvjetnih uzoraka. No, jedna od njih trenutno se nalazi na vrhu našeg popisa želja.

Takozvani 'swirl' nokti u posljednje vrijeme konstantno nam iskaču na društvenim mrežama i savršena su manikura za ljetne dane. Ovaj retro look inspiriran psihodeličnim 60-ima uključuje jednu ili nekoliko zakrivljenih linija na noktima te zapravo stvara oblike koji izgledaju poput vrtloga na tvojim noktima.

Vrtlog može biti kakav god želiš: od vrha do dna, na cijelom noktu, samo na jednom dijelu, gust koliko želiš i bilo koje nijanse; istom bojom ili različitima - radi se samo o stvaranju istovremenog zabavnog i umirujućeg izgleda.

Iako ćemo najvjerojatnije tražiti ovu manikuru u salonima, neki će je možda htjeti isprobati i kod kuće, a ako si ti jedna od onih sa spretnim rukama, obavezno koristi kvalitetne i visoko pigmentirane lakove kako se ne bi razlili tijekom nanošenja. Također, vrtloge ćeš najlakše napraviti kistom, samo nemoj zaboraviti očistiti kist prije upotrebe svake nove boje.

Možda na prvu izgleda komplicirano, ali sve što trebaš napraviti je izabrati omiljene boje i malo se poigrati. Što kreativnije, to bolje, a rezultat će svakako biti jedna od najljepših ljetnih manikura ove godine.

Stoga, bez obzira jesi li u potrazi za idejama koje ćeš pokazati u salonu ili pomoću kojih ćeš sama stvoriti ovaj psihodelični retro look, u nastavku smo izdvojile neke od najljepših 'swirl' manikura koje smo dosad vidjele.

1/7
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.