Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Šareno i razigrano

Psihodelični uzorci novi su hit u manikuri koji nas je osvojio

Šareni i veseli psihodelični uzorci sve su popularniji i u manikuri, a u nekoliko jednostavnih koraka, ovaj prekrasan dizajn možeš napraviti sama

psihodelicna-manikura.jpg
Foto: Instagram
Budi najbolja verzija sebe.

Ljetni optimizam sve nas je natjerao da jarke boje vratimo u svoju beauty rutinu. Posežemo za odvažnim ruževima, olovkama i sjenilima koje smo možda ignorirali u proteklih godinu dana, a da ne spominjemo i odabir najsmjelijih nijansi za manikuru i pedikuru. A ako si i ti jedna od onih osoba koja provodi sate promatrajući nijanse lakova u kozmetičkom salonu, ovaj trend u manikuri kao stvoren je za tebe, jer ti omogućuje da pomiješaš i uskladiš sve svoje omiljene nijanse.

Image
Malo boje da uljepša dan

Reci 'zbogom' klasičnoj francuskoj manikuri: French u boji novi je trend

Psihodelični uzorci najnoviji su hit koji je odnedavno postao popularan u odjeći, a u posljednje vrijeme viđamo ga i na noktima, a odličan je za sve koji vole maksimalizam. Ovi živopisni uzorci posljednji su stil nadahnut sedamdesetima koji se pojavio na beauty sceni, a baš poput frizura i odjeće iz sedamdesetih, i ovaj retro trend zavladao je društvenim mrežama.

Karakteriziraju ga apstraktne linije različitih boja i veličina koji podsjećaju na lude sedamdesete, a čak i ako ne hodaš u salon na manikure, najbolja je stvar što ovaj dizajn možeš napraviti i sama kod kuće, uz kombinaciju bilo kojih boja i stvaranje različitih dizajna i oblika.

Bez obzira na duljinu i oblik tvojih noktiju, ova manikura pristaje baš svima, a najljepše izgledaju manji šareni dizajni na neutralnoj podlozi, idealni za minimaliste. A ako se, pak, želiš poigrati s bojama i oblicima, neka ti cijeli nokat bude šaren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kako bi ovaj look napravila sama kod kuće, za početak uzmi jedni neutralnu nijansu kao bazu i nekoliko svojih omiljenih boja. Nokte pripremi i nalakiraj ih neutralnim lakom, a zatim se "baci" na crtanje. Najbolje je da kupiš tanki kistić pomoću kojeg možeš precizno crtati linije. Nacrtaj nekoliko linija različitih boja, premaži završnim slojem, i dobila si trendi manikuru za kojom će se svi okretati.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.