Prijavite se za recenziju Mutti Polpe

Pulpa - Sitno sjeckane rajčice

Prijavite se za recenziju Mutti Polpe

Mutti Pulpa ili sitno sjeckane rajčice, je jedinstven proizvod koji kombinira sok od rajčice s njenim tanko sjeckanim mesom, tako da može zadržati svježinu tek ubranog ploda. Može se koristiti u svim ribljim jelima, kao i receptima koji zahtijevaju sirove rajčice.

U stvari, Mutti Pulpa - sitno sjeckane rajčice, oslobađa slične arome i biljne note, i nudi istu jarko crvenu boju kao i na suncu dozreo ljetni plod.

Za 1kg Mutti pulpe potrebno je 5 kg svježih rajčica.

Nakon faze odabira, najbolje rajčice se tiješte na sobnoj temperaturi (otprilike 20°C) prema patentiranoj metodi Mutti koja je do danas ostala pomno čuvana tajna.

Konzerve se pune pulpom na temperaturi od otprilike 80°C.. Zatim se zatvaraju i pasteriziraju na 90°C otprilike jedan sat.

Prijavite se za recenziju >>


Image