Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Pozivamo vas na gastro clubbing "Fingerfood, made in Istria"

Nakon što je Scuola ove godine čak tri puta osvojila tršćansku publiku slasnim spojem kulinarske radionice, vinske degustacije i clubbing atmosfere, stiže i na kultni Tavan.

Pozivamo vas na gastro clubbing "Fingerfood, made in Istria"
Budi najbolja verzija sebe.

U zagrebačkom izdanju Scuole Goran Zgrablić Manjada pokazat će nam kako eksperimentirati s baznim istarskim namirnicama te ih kombinirati na neuobičajen način da bi stvorili moderni finger food s Made in Istria potpisom.

Korištenjem tehnika drugih kuhinja, poput španjolske, izraelske i japanske; poštivajući tradicijske okuse Istre i koristeći domaće namirnice (skuta, zeleni i crveni radić, kelj ili verzota, palenta, ječam ili jačmik, slanutak, grah ili fažol, blitva, masline, riža, sušena rajčica ili pomidor, agrumi, varenik te aceto balsamico od malvazije ili terana, riba, istarske kobasice, ombolo…) uhvatit ćemo se tog izazova.

Ovo nije još jedan cooking show gdje stojite prekriženih ruku i čekate! Rad je najbolji način da se nešto i nauči pa očekujte da ćete zaprljati ruke.

Kad pojedini prigrizak bude gotov, zajedno ćemo ga kušati u zaigranoj i prijateljskoj atmosferi koju će zagrijati vina Ivana Damjanića iz Fuškulina pokraj Poreča, čovjeka poznatog kao spasitelja istarske borgonje iz ponora masovne produkcije. Za one koji žele popiti više, dostupne će biti Ivanove butelje po podrumskim cijenama.  

Uvijek kreativna Jelena Iva Nikolić, koja i hipsterštinu zna dozirati s mjerom, zadužena je za uređenje prostora dok će Nikola Pezić Pez birati glazbu, nekad slatku, nekad slanu ali sigurno slubljenu sa slasnim nakuhavanjima. Njihov će trud pridonijeti kreativnom ozračju naše kulinarske radionice i cijelo događanje pretvoriti u party za pamćenje.


KAD? 25. studenog 2016, od 19h GDJE? Tavan, Sinkovićeva 8, Zagreb
KOLIKO? 190 kn po osobi, plativo unaprijed na račun Taste of Croatia zadruge
ŠTO DOBIVAM? Ne samo dobru manjadu već i znanje kako je spraviti, 4 čaše vina i slasnu glazbenu podlogu
______________________________________________________________
INFO Za više informacija i rezervacije (radionica je ograničena na 20 ljudi)
T: +385 95 855 1962 Goran
E: info@tasteofcroatia.org
______________________________________________________________

Lipo se tratajte istrijanskom manjadon i remeduron!
 Taste of Croatia tim


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.