Najukusniji „tjedan“ u godini!

Počinje 16. Tjedan restorana

Najukusniji „tjedan“ u godini!

Uz sunce i toplije vrijeme stiže nam i Tjedan restorana – gastro manifestacija za vrijeme koje slavimo proljeće uživajući u fantastičnim jelima po cijeni od 100 i 125 kuna. Život odmah postaje ljepši! Najposjećenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 09. do 18. ožujka 2018. godine, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske. 84 restorana provjerene kvalitete potrudit će se da punih 10 dana uživamo, slavimo, veselimo se i biramo. A izabrati nam neće biti lako jer birati ćemo između 756 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv. Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na novoj web stranici Tjedna restorana http://www.tjedanrestorana.com/restorani

Tjedan restorana – tjedan druženja, smijeha i visoke gastronomije
Manifestacija Tjedan restorana već je osmu godinu za redom omiljena kod svih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. To je prilika da posjetimo restorane koje tijekom godine nismo u mogućnosti posjetiti, ali i prilika da organiziramo ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

''Na Koktel u Hotel“
Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana sa svojim hotelskim barovima. Pod sloganom “Na Koktel u Hotel”, za vrijeme trajanja Tjedna restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 - 25 kn. Trend ispijanja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici, a ovog puta u akciji sudjeluju: Hotel Antunović (Vertigo Bar), Hotel Osijek (Lobby Bar), Hotel Le Meridien Lav Split (Champange Bar), Marvie Hotel Split (Mareo bar), Hotel Academia Zagreb (Lobby Bar), Hotel Trakošćan.
http://www.tjedanrestorana.com/dogadjanja/na-koktel-u-hotel

Malo više o Tjednu restorana Hrvatska
84 restorana sudionika koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora u navedenom razdoblju gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća.

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici http://www.tjedanrestorana.com/restorani.

Dobar tek i živjeli!

Foto: Depositphotos