Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

'Misto' - mjesto u Splitu koje nosi titulu jedinog dalmatinskog street fooda

U svega 26 kvadrata radi se najbolji burger u Splitu, ali i pašticada u sendviču, brujet u sendviču ili tingul u sendviču

'Misto' - mjesto u Splitu koje nosi titulu jedinog dalmatinskog street fooda
Budi najbolja verzija sebe.

Po mnogima 'najlipši grad na svitu', Split, mjesto je koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jedna od omiljenih hrvatskih, ali i europskih destinacija za ljetovanje, predstavlja idealnu kombinaciju ležerne i opuštene atmosfere - ponajprije zahvaljujući svojim stanovnicima, zatim bogate kulturne i povijesne baštine te prekrasnih prirodnih ljepota. Ne čudi, stoga, što je turistička ponuda grada u posljednjih nekoliko godina doživjela pravi 'boom'. Novi hoteli, klubovi, ali i sjajni restorani te barovi konstantno obogaćuju splitsku turističku scenu pa je pronaći način kako privući goste baš u svoj objekt, za ugostitelje postao pravi izazov.


shimmer fallback


Jedan od provjerenih načina za rješavanje tog izazova svakako je onaj u kojem se gostima ponudi jedinstveni sadržaj, odnosno u ovom slučaju – gastro doživljaj. Upravo time su se rukovodili Vedran Sučić i Silvana Tvrdić, vlasnici splitskog 'Misto – Street Food Factoryja', koji su osmislili jedinstveni projekt – 'Misto' je postalo jedini dalmatinski street food.

shimmer fallback


Koncept je, naime, vrlo jednostavan - prilagođavanje dalmatinskog jela street foodu, pa tako u ovom simpatičnom, svega 26 kvadrata velikom lokalu možete pojesti pašticadu u sendviču, brujet u sendviču, tingul u sendviču, a od nedavno po jednom istraživanju i - najbolji burger u Splitu!

shimmer fallback


Osmislila ga je chefica Venera Grgić, koja male tajne velikih majstora čuva samo za sebe, no otkriva kako im je ''moto'' u svemu, pa tako i po pitanju burgera, servirati gostu ono što bi i oni sami voljeli pojesti, a to, prije svega, uključuje lokalne svježe namirnice. Upravo one koriste se i prilikom pravljenja još jednog specijaliteta kuće, tzv. street food experiencea.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback


Ukoliko želite doživjeti dalmatinski street food u samo jednom menu-ju, tu su full experience, fast and furious experience i let's do it experience. Prava mala rapsodija okusa, boja i mirisa krije se iza svakog od njih, stoga ne čudi kako su, uz standardni menu, postali omiljeni zalogaji kako domaćim, tako i stranim gostima, koji su svoju gastro oazu pronašli na adresi Bosanska ulica 11.


shimmer fallback

(Foto: Misto Street Food Factory)

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.