Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
PreKrašni su još prekrašniji

Kraš ima nove PreKrašne kolačiće koji će oduševiti ljubitelje kokosa i naranče

PreKrašni kolačići s punjenjem od naranče djelomično preliveni čokoladom i PreKrašni kolačići s mliječnim punjenjem preliveni čokoladom i kokosom stigli su na police trgovina

PreKrašni 6.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Otkako su se pojavili PreKrašni kolačići osvojili su sve one koji znaju uživati u trenucima. Odvažni mali kolačići za veliki užitak svojom prhkošću i slasnim okusima veselje su kakvo samo ovako dobri keksi mogu pružiti. A uz šest poznatih okusa, koje su svi već prigrlili, PreKrašnima su se dokotrljala i dva nova kolačića.

shimmer fallback

U red PreKrašnih tako će se svrstati PreKrašni kolačići s punjenjem od naranče djelomično preliveni čokoladom te razveseliti one koji dobro znaju kako se čokolada i naranča strasno ljube i proizvode eksploziju okusa.

shimmer fallback

Na scenu stupaju i PreKrašni kolačići s mliječnim punjenjem preliveni čokoladom i kokosom, a ova  crno-bijela kombinacija sofisticirana je i elegantna izgledom i okusom.

Tako da imate osam čvrstih razloga zašto volite PreKrašne, ali i bezbroj razloga zašto ćete ih grickati svaki dan, cijeli dan. Jer PreKrašni imaju moć zaustaviti trenutak i učiniti ga onakvim kakvi su i oni sami – posebnim. I ne zaboravite: kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

shimmer fallback

Nove PreKrašne kolačiće skinite s polica vaših najbližih trgovina ili Kraševih Bonbonnièrea i stavite osmijeh na lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.