Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
7 zdravih navika

S poboljšanom probavom do zdravije tjelesne težine

Prekomjerena tjelesna težina velik je problem modernog doba, a suvremeni pristup mršavljenju nije samo striktna dijeta već i postizanje uravnotežene probave

DONAT CRO VITAL 1500x1000 MAJ22 V12.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Sve više ljudi u današnje vrijeme pati od raznih probavnih problema poput usporene probave, bolova u želucu, žgaravice i nadutosti. Istovremeno se sve više govori o problemu modernog doba – epidemiji pretilosti i prekomjerne tjelesne težine. Brojne studije pokazale su promjene u crijevnoj mikrobioti u pretilih osoba u odnosu na zdrave osobe, kao i poremećenu funkciju probave u pretilih osoba.

Suvremeni pristup mršavljenju ne podrazumijeva samo mršavljenje provođenjem redukcijskih dijeta, već je naglasak na pravilnoj prehrani i zdravom načinu života s ciljem postizanja uravnotežene probave i zdravije tjelesne težine.

Donat Vital najnoviji je besplatni vođeni program zdravlja (postoje još programi Detox i Imuno) koji su osmislili nutricionisti i kineziolozi, a njegova učinkovitost dokazana je znanstvenom studijom.

shimmer fallback

Program Donat Vital izravno utječe na zdravlje probavnog sustava u cilju postizanja ravnoteže i smanjenja tjelesne težine. U 60-dnevnom stručnom programu poboljšat ćete rad probavnog sustava, usvojiti zdrave navike, poboljšati zdravlje i kvalitetu života te postići zdraviju tjelesnu težinu.

7 zdravih navika za uspješan završetak programa Donat Vital i za najbolje rezultate

1) Pridržavajte se osnovnih načela pravilne prehrane – uravnoteženost, umjerenost i raznolikost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

2) Slijedite plan prehrane Donat Vitala.

3) Svaki dan pijte prirodnu mineralnu vodu Donat kako biste podržali rad probavnog sustava.

4) Budite fizički aktivni najmanje 150 minuta tjedno.

5) Spavajte dovoljno i kvalitetno, najmanje 6 sati dnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

6) Odvojite 30 minuta za odmor i opuštanje tijekom dana.

7) Održavajte motivaciju i dosljednost izvodeći svakodnevne male rituale koje posvećujete samo sebi.

Hodanje ima brojne dobrobiti za zdravlje, a u video pogledajte što kaže mr. sc. Kristina Aralica Tušak, nutricionistkinja.

Jeste li znali?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ljudsko tijelo postupa vrlo štedljivo s energijom koju dobiva iz hrane. Ako konzumiramo više nego što trošimo, energija će se pohraniti i time će se povećati tjelesna težina. Ako unesemo samo 10 % više kalorija nego što ih potrošimo, tjelesna težina će se uvećati za 14 kg godišnje ili 70 kg u pet godina.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.