Budi najbolja verzija sebe.

Do seksi trbuha uz pomoć efikasnih vježbi

Povodom našeg 10. jubileja saznajte koje su vas teme najviše zanimale iz područja mršavljenja i zdravlja

Budi najbolja verzija sebe.

Zdrav način života i vitka linija nisu samo trend. U stvari, sam naziv govori "način života". Pa ne čudi što su vas mnoge teme iz područja zdravlja i mršavljenja interesirale i u 2010. godini kojom se bavimo u srpnju (povodom 10. obljetnice postojanja portala prisjećamo se najčitanijih tekstova po godinama, iz pojedinih rubrika).

Svi ovi tekstovi i danas su aktualni, a osobito će poslužiti onaj o liječenju opeklina uzrokovanih suncem. No, krenimo redom...


Vježbe za seksi trbuh

Vježbe za trbušne mišiće će vam pomoći učvrstiti mišiće u tom području, a za ravniji trbuh morate sagorijeti sloj masnog tkiva koji ga prekriva, što možete postići pravilnom prehranom i kardiovaskularnim vježbama. Pokušajte povećati unos proteina i ograničiti konzumiranje ugljikohidrata. Redovitim vježbanjem (najmanje tri puta tjedno), rezultate ćete vidjeti za manje od mjesec dana.Neke od najboljih vježbi za učvršćivanje i oblikovanje trbuha pročitajte OVDJE.Češnjak – čudesan lijek iz prirode

 Svi znamo da je češnjak zdrav, ali jeste li znali koliko? Češnjak je bio cijenjen kroz povijest kao lijek i prirodni tretman za sve vrste zdravstvenih problema. To uključuje ubode komaraca, rane, bolesti srca, ospice, tumor, ugriz zmije, akne, prehladu, gripu, pa čak i protiv vampira! Sva pozitivna svojstva češnjaka su potkrijepljena suvremenim istraživanjima koja potvrđuju da ima antivirusna, antibakterijska i fungicidna svojstva. Više o zdrastvenim blagodatima češnjaka pročitajte OVDJE.

Budi najbolja verzija sebe.Dukan dijeta: najbolje čuvana francuska tajna

Jedna od najpopularnijih dijeta u 2010. godini bila je Dukan dijeta. Ovo je dijeta u čiju se djelotvnornost uvjerilo preko 1,5 milijuna Francuskinja, a prakticiraju je i  supermodel Giselle Bundchen i pjevačica Jennifer Lopez. Sve o ovoj dijeti možete saznati OVDJE.Zbog čega mi opada kosa?

Svaki dan, primijetili vi to ili ne, izgubimo oko stotinu vlasi, što je sasvim normalno. No, kada taj proces opadanja izmakne kontroli, rezultat može biti zabrinjavajući posebno za žene.  Kada počnete primjećivati da vam kosa nekontrolirano pada, prvenstveno morate otkriti uzrok opadanja, a više o tome pogledajte OVDJE.

Budi najbolja verzija sebe.Kako ublažiti i izliječiti opekline od sunca

Vjerojatno nema odrasle osobe koja barem jednom nije izgorjela na suncu, odnosno zadobila sunčane opekline. Unatoč upozorenjima, nekako kao da vas sunce iznova iznenadi svojom jačinom, pa  svake godine u prvih nekoliko dana ljetovanja pocrvenite kao „rak“.  Kada vas sunce „uhvati“ da zadobijete sunčeve opekline prvog pa čak i drugog stupnja, a koža je jarko crvena, peče, steže i boli na dodir, vrijeme je da poduzmete određene korake kako biste izbjegli još veće neugodnosti. Više pročitajte OVDJE.

Foto: © Innovated Captures - fotolia

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.