Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Evo koji su

Šest skrivenih razloga nezadovoljstva koji ti kradu sreću

Skriveni razlozi nezadovoljstva itekako ti mogu narušiti kvalitetu života, uskraćujući ti sreću. Provjeri je li se koji uvukao u tvoj život

pexels-karolina-grabowska-7273368.jpg
Foto: Pexels

Nisi sretna, iako nemaš razloga ne biti? Sve ti u životu ide dobro, a ti se osjećaš kao da nemaš zbog čega ustati iz kreveta? Razlozi postoje, ali treba malo dublje zaviriti u sebe.

Image
Pomoć stručnjaka

Radi na sebi: 7 znakova da trebaš potražiti pomoć terapeuta

Nezadovoljstvo ne ukazuje uvijek na depresiju, ali kada je stalno i traje dulje od dva tjedna, treba potražiti pomoć. Tuga je potpuno normalna emocija. Ipak, kada je prate razdražljivost, pesimizam, umor, nezainteresiranost za stvari u kojima inače uživaš, manjak apetita ili pak pretjerana želja za hranom te problemi s koncentracijom i pamćenjem, tada bi se moglo raditi o depresiji.

shimmer fallback

No, ne mora nužno značiti da si depresivna ukoliko ne osjećaš sreću iako nemaš razloga za tugu i loše raspoloženje. U nastavku ti otkrivamo sedam razloga zbog kojih se možeš "bezrazložno" osjećati nesretnom. Stavile smo bezrazložno pod navodnike, jer kako smo spomenule na početku, razlozi postoje, no kriju se ispod površine. Pronađi vremena kako bi se posvetila sebi i bolje se upoznala. Tada ćeš sama pronaći odgovore i riješiti se tog nezadovoljstva koje te prati.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.