Budi najbolja verzija sebe.
Otkriva svjetski rekorder

Mučiš se, ali nema rezultata? Znamo kako 'probiti plafon' u vježbanju

Osim jake volje i predanosti, za napredak u bilo čemu pa tako i u sportu, bitno je imati provjerene informacije te dobre savjete

Svima koji se dulje vrijeme bave sportom poznata je situacija u kojoj naporno vježbaju, a rezultat izostaje, odnosno čini im se da stagniraju u napretku. Kada kažemo dulje vrijeme, mislimo na pola godine do godinu dana, vrijeme u kojem iz potunog početnika prelaziš u ozbiljnijeg vježbača, ako si predana treninzima.

Kad kreneš s treninzima, ako si redovita, vrlo brzo ćeš primijetiti kako ti se tijelo učvršćuje, a celulit nestaje i to će ti biti sjajna motivacija za dalje. No, nakon početnih godinu dana sve ćeš teže, odnosno sporije ostvarivati rezultate i to bi te moglo demotivirati i što je najgore, udaljiti od teretane.

Budi najbolja verzija sebe.

Kako ne bi izgubila želju za vježbanjem i kako bi zadržala kontinutitet, jer napredak će doći, samo moraš biti strpljiva i uporna, poslušaj savjete svjetskog rekordera u powerlifitngu, Chrisa Duffina. Najprimjenjiviji su, naravno na vježbe s utezima i izgradnju mišića, no otprilike ista opća pravila vrijede u svim sportovima.

1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.