Jesi li žena njegovih snova? Njegov horoskop otkriva na kakve žene 'pada'

Zvijezde ti mogu pomoći da dođeš do odgovora jeste li ljubavno kompatibilni

Jedna od stvari koje astrologija može učiniti je da nam pruži nekoliko hintova o muškarcima i ženama, osobinama koje imaju i osobinama koje ih privlače.

Čini se da ponekad naši zvijezdani znakovi znaju više o ljudima nego što znaju o sebi - i nedvojbeno je da to nigdje nije istinitije nego u području horoskopskih znakova i njihove ljubavne kompatibilnosti s drugima.


Toliko je stupnjeva privlačnosti; Možda te netko malo privlači, privlači te njihov um ili tijelo, ili te netko može toliko ludo privući toliko brzo da ti se iznenada čini da stalno razmišljaš o njemu. Kada te netko privuče, osjetiš određenu iskru prema njemu i želiš ga bolje upoznati. Može te privući izgled, osobnost ili nešto neopipljivo i nevidljivo što ne možeš objasniti

Privlačnost može biti iskra nove veze ili može biti samo zabavna tajna koju jedino ti znaš. Jednom kad te netko privuče, možeš početi osjećati sve dublje i dublje osjećaje, na kraju se zaljubivši u osobu koja te privlači.

Ako trenutno postoji određeni muškarac koji te privlači, zvijezde ti mogu pomoći da dođeš do odgovora jeste li kompatibilni, odnosno mogu otkriti na kakve žene 'pada' prema svom horoskopskom znaku. Jesi li njegov tip - saznaj u nastavku

1/13
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.