Jesi li žena njegovih snova? Njegov horoskop otkriva na kakve žene 'pada'

Zvijezde ti mogu pomoći da dođeš do odgovora jeste li ljubavno kompatibilni

Jedna od stvari koje astrologija može učiniti je da nam pruži nekoliko hintova o muškarcima i ženama, osobinama koje imaju i osobinama koje ih privlače.

Čini se da ponekad naši zvijezdani znakovi znaju više o ljudima nego što znaju o sebi - i nedvojbeno je da to nigdje nije istinitije nego u području horoskopskih znakova i njihove ljubavne kompatibilnosti s drugima.


Toliko je stupnjeva privlačnosti; Možda te netko malo privlači, privlači te njihov um ili tijelo, ili te netko može toliko ludo privući toliko brzo da ti se iznenada čini da stalno razmišljaš o njemu. Kada te netko privuče, osjetiš određenu iskru prema njemu i želiš ga bolje upoznati. Može te privući izgled, osobnost ili nešto neopipljivo i nevidljivo što ne možeš objasniti

Privlačnost može biti iskra nove veze ili može biti samo zabavna tajna koju jedino ti znaš. Jednom kad te netko privuče, možeš početi osjećati sve dublje i dublje osjećaje, na kraju se zaljubivši u osobu koja te privlači.

Ako trenutno postoji određeni muškarac koji te privlači, zvijezde ti mogu pomoći da dođeš do odgovora jeste li kompatibilni, odnosno mogu otkriti na kakve žene 'pada' prema svom horoskopskom znaku. Jesi li njegov tip - saznaj u nastavku

OVAN

Muškarca Ovna osvaja snažna i neovisna žena. Voli kad govori što misli i svlada svaki izazov. Uspjeh i sposobnost su snažni afrodizijaci za Ovna.

Cbb2 Cbbus2 GIF from Cbb2 GIFs

BIK

Žena koja pruža potporu, a istovremeno je zabavna i ženstvena privući će pažnju Bika. Zapravo, ne samo da će privući njegovu pažnju, nego će odmah 'pasti' na ovaj tip žene.

You Got Jokes Huh Joking GIF from Yougotjokeshuh GIFs

BLIZANCI

Muškarac u znaku Blizanaca zajamčeno će teško pasti na ženu s velikom inteligencijom, kreativnošću i humorom. Jednom kad uspije zaokupiti njegovo zanimanje i nastavi ga iznenađivati i fascinirati, bit će mu neodoljiva.

Wow Woah GIF from Wow GIFs

RAK

Muškarci Rakovi istinski vole žene koje oko sebe imaju auru nevinosti i koje su im potpuno posvećene. Ako je uz to pomalo ranjiva i daje mu do znanja da joj pomaže i štiti je, toliko će pasti da će predanost biti neizbježna.

Staring Fierce GIF from Staring GIFs

LAV

Muškarce u znaku Lava privlače društvene, dopadljive i samouvjerene žene. Vrsta žene na koju se Lav 'pali' vrlo je samouvjerena i uvijek se pobrine da se predstavi u svom najboljem svjetlu - od tijela do frizure, šminke i odjeće, izgleda besprijekorno. Ipak, ona nije samo lijepa; pametna je, duhovita i uspješna.

Eh Eh GIF from Joey GIFs

DJEVICA

Muškarci Djevice padaju na tip djevojke iz susjedstva. Lijepa je i skromna, ali pomalo podcijenjena i vrlo inteligentna. Razborita je, logična i tolerantna. Ipak, nije pretjerano emocionalna i ne voli velike znakove pažnje, jer muškarci Djevice to uopće ne vole.

Xoxo Gossip Girl GIF from Xoxo GIFs

VAGA

Muškarci Vage vjeruju u savršene veze, pa neprestano traže svoju savršenu ženu. Kad pronađu svog savršenog partnera, učinit će sve što je u njihovoj moći kako bi ta veza uspjela. Loša vijest je da može biti izazov pronaći partnere s kojima se mogu povezati, emocionalno i intelektualno. 'Padaju' na žene koje izgledaju lijepo i samopouzdano, a uz to su predane, duhovite i inteligentne

Lobster Friends GIF from Lobster GIFs

ŠKORPION

Muškarci Škorpioni žele biti najbolji i imati najbolje, pa je razumljivo da uvijek traže najbolje. Tip žene na koje muškarac Škorpion padne bit će gotovo savršena - pametna, seksi, avanturističkog duha, strastvena, sportski tip i neovisna.

IThink Were APerfect Match Louis Hofmann GIF from Ithinkwereaperfectmatch GIFs

STRIJELAC

Tip žena na koje Strijelac pada uzbudljive su i energične. Ona motivira Strijelca, na neki način ga provocira i drži ga u stalnom izazovu, a on je smatra nevjerojatnom.


Youre Amazing GIF from Youreamazing GIFs

JARAC

Jarcu je potrebno puno da se opusti i 'padne' na osobu, ali upravo to radi kad je žena samopouzdana, ali ne previše nabrijana, seksi, ali ne puna sebe, brižna, ali ne kao da mu je majka. Voli ženu koja ima svoj vlastiti život, karijeru, hobije, interese i snove.

You're Perfect GIF from Youreperfect GIFs

VODENJAK

Žena koja će osvojiti muškarca u znaku Vodenjaka maršira u ritmu vlastitog bubnja. Ovu ženu nije briga što ljudi misle o njoj. Posebna je i uvijek će raditi po svome i upravo zbog toga muškarca Vodenjaka toliko privlači.

Like ILike You GIF from Like GIFs

RIBE

Muškarci Ribe vole ljubav i često su zaljubljeni, ali tip žene koja će zaista zarobiti njegovo srce nježna je, velikodušna, privržena i otvorenog uma. A budući da Ribe obožavaju umjetnost, i žena njihovih snova mora biti zaljubljenica u umjetnost. Ona stoji čvrsto na zemlji i jednako je draga prema čovjeku i prema životinjama.

Perfection Michael Fassbender GIF from Perfection GIFs

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.