Budi najbolja verzija sebe.
'Nije do mene, do tebe je'

Od njih nećeš čuti 'oprosti': Znakovi koji su preponosni da se ispričaju

Isprike mogu biti zastrašujuće i učiniti se da se osjećamo ranjivima, pa ih često izbjegavamo i nadamo se najboljem. Upravo se tako osjećaju horoskopski znakovi koji su preponosni da bi se ispričali

Sjeti se onog osjećaja kada znaš da se zbog nečega moraš ispričati, ali ne možeš se natjerati da to učiniš. Osjećaš se kao da će te isprika učiniti slabom ili nesposobnom, a možda će i pogoršati cijelu situaciju.

Ako ovo zvuči poput tebe, možda si u prošlosti imala loših iskustava kada je isprika dovela do napetosti, povrijeđenih osjećaja i nepopravljive štete. Isprike mogu biti zastrašujuće i učiniti se da se osjećamo ranjivima i izloženima, pa ih često izbjegavamo i nadamo se najboljem.

Upravo se tako osjećaju horoskopski znakovi koji su preponosni da bi se ispričali. Nažalost, to može postati nešto što ljudi u njihovom životu jednostavno moraju prihvatiti.

Budi najbolja verzija sebe.

Oni koji misle da te isprika čini slabijom osobom nisu u pravu. Ispričavanje zahtjeva snagu i samosvijest. Moraš razumjeti zašto se ispričavaš prije nego što uzmeš u obzir kako.

Ponos je dobra kvaliteta, ali kad postane previše važan, može ometati tvoj rast kao osobe i štetno utjecati na tvoje odnose. Ako si preponosna da bi se ispričala, možda si i preponosna da priznaš da si pogriješila ili možda uopće ne znaš koliko si povrijedila drugu osobu.

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.