Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Teško 'puštaju' stvari

Astro zlopamtila: Znakovi koji mogu oprostiti (ali nikad neće zaboraviti)

I dok horoskop može lako pružiti uvid u tvoje osobine ličnosti, istinski oprostiti nekome za neke znakove nije nimalo lako

profimedia-0263130345.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

Kao što je Alexander Pope jednom tako rječito napisao: "Pogriješiti je ljudski; oprostiti, božanski." I, naravno, bio je potpuno u pravu, jer oprost ponekad zaista može biti teško izvesti, posebno kad ovisi o tome tko traži taj oprost.

Image
Čaša napola puna ili prazna?

Tko je u horoskopu najveći pozitivac, a tko 'mračnjak?

A kad si jedan od horoskopskih znakova koji malo teže puštaju stvari, može biti jako teško zaboraviti pogrešku. I dok horoskop može lako pružiti uvid u tvoje osobine ličnosti, istinski oprostiti nekome za neke znakove nije nimalo lako.

Iako neki možda nikada neće moći oprostiti, što je šteta (ali u nekim slučajevima potpuno razumljivo), oni koji su dovoljno snažni da opraštaju, ali nikad ne zaboravljaju zapravo su zeznuta kategorija. Gotovo kao da poželiš da ti nikad ni nisu oprostili, da ne moraš stalno i iznova slušati o tome što su ti 'oprostili'.

Ovih pet horoskopskih znakova defintivno su najveća zlopamtila u astro svijetu. Provjeri jesi li među njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jarac

Jarac uglavnom teško oprašta bilo što i bilo kome. Ako pogriješiš u odnosu s ovim znakom (na bilo koji način), oprostit će ti, ali slušat ćeš o njihovom oprostu mjesecima, a možda čak i godinama…u svakom slučaju, toliko često da ćeš se pitati jesu li ti uopće oprostili na prvom mjestu. Jarac će iskoristiti sve prilike da te podsjeti na ono što si učinila, a što ih je toliko povrijedilo. Divota!

Ribe

U horoskopu nema znaka koji može toliko zamjerati poput Riba. Gotovo uvijek će ti oprostiti, ali nikada ti neće dopustiti da zaboraviš što si učinila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ribe možda neće biti toliko očite pokazujući da nisu zaboravile i nikada neće, ali zasigurno će dovoljno često podmetati 'slučajne komentare' da se osjećaš neugodno. Jako zabavno!

Škorpion

Što se čovječanstva tiče, Škorpion ima velika očekivanja. To znači da ako pogriješiš u odnosu sa Škorpionom, vjerojatno bi se trebala odmah maknuti što dalje, sve dok ovaj znak ne pruži ruku i ne kaže da ti je oprošteno.

No, tamo gdje su problemi sa Škorpionom jest to što će, iako će ti oprostiti, uvijek biti razočaran i taj pogled razočaranja nikada neće nestati. Dakle, iako neće reći riječima da nisu zaboravili, lice će reći drugačije, što ponekad može biti još gore.

Strijelac

Unutrašnji optimizam Strijelca omogućuje im da opraštaju, a definitivno puno lakše opraštaju od Jarca, Riba i Škorpiona. Ali njihovo opraštanje dolazi iz mjesta u kojem ih jednostavno nije briga što ljudi misle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Nikada neće zaboraviti, to je sigurno, ali neće gubiti vrijeme podsjećajući te jer Strijelcu nije toliko stalo da to učini. Što je u neku ruku grozno jer shvaćaš da ovaj znak nije baš najbolji prijatelj ili romantični partner.

Ovan

Ovan će ti oprostiti jednostavno zato što Ovan mora učiniti pravu stvar, makar samo da se pohvali da je učinio pravu stvar.

Ali također će te zbog svoje bahatosti, te osobine koja ih prisiljava da uvijek misle da su u pravu, jako često podsjetiti na to što si učinila, samo da bi se pohvalili da oni nikada neće učiniti ono si ti učinila (ali što su ti 'oprostili').

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.