Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Veliki astrološki događaj

Pomrčina Sunca 20. travnja najviše će 'uzdrmati' 4 horoskopska znaka

Hibridna pomrčina Sunca na sve horoskopske znakove će djelovati vrlo snažno i poticati ih da čine nove energične stvari. No najintenzivnije će djelovati na četiri horoskopska znaka

profimedia-0147019751.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Ovo je vrijeme kada je važno sve što podiže adrenalin, donosi vatru u život i osjećaj svrhe. Prva pomrčina Sunca događa se 20. travnja u znaku Ovna što je savršeno vrijeme za preuzimanje rizika. Budući da je Ovan kardinalni vatreni horoskopski znak ova energija nije baš održiva odnosno može se pojaviti i brzo nestati, ali ima sasvim dovoljno utjecaja da potakne na nove projekte i pothvate. Ovo će posebno utjecati na planove koji su se dugo odgađali. Nadolazeća pomrčina Sunca je najpovoljnije vrijeme za početak, pogotovo jer je ovo drugi ovogodišnji mladi mjesec u Ovnu.

Image
Par za zabavu iz snova

Njima nikad nije dosadno: Horoskopski znakovi koji se ludo zabavljaju zajedno

Pomrčina Sunca događa se dva do pet puta godišnje. Mjesec prolazi između Sunca i Zemlje tijekom pomrčine, bacajući sjenu na Sunce. Ove godine, pomrčina Sunca u travnju je hibridna, a znači da je Mjesec na takvoj udaljenosti da će se iz nekih krajeva vidjeti prstenasta pomrčina, a i drugih potpuna.

shimmer fallback

Iako će ova hibridna pomrčina Sunca na sve znakove djelovati vrlo snažno i poticati ih da čine nove energične stvari ipak će najviše uzdrmati četiri horoskopska znaka jer će osjećati da su jako u žurbi tijekom pomrčine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Dana 20. travnja Sunce i Mjesec spojit će se u Ovnu i donijeti značajne nove početke za sve ljude rođene u ovom znaku, ali u području identiteta i samoizražavanja. Naravno, da će uvijek zadržati svoju izražajnu i energičnu narav. No ova pomrčina će u centar tvog interesa vratiti neka druga pitanja. Je li tvoj život u potpunosti usklađen sa životnom svrhom? I shvatit ćeš da nije samo važna inicijativa nego i donošenje pravih odluka, onih koje su u skladu s tvojim bićem. Tijekom ove pomrčine odluke koje doneseš bit će kristalno jasne.

shimmer fallback

Rak

Tijekom hibridne pomrčine Sunca koja se događa u tvojoj desetoj kući tvoja karijere i javnog imidža pojavit će se neka nova dimenzija. Na novom putovanju fokusirat ćeš se isključivo na svoje sposobnosti. Uvijek si u sebi imala osobine koje su potrebne za kvalitetnog vođu, ali sada je vrijeme da konačno te karakteristike izađu iz tebe i da te odvedu na cilj. Sada je dobro vrijeme da prihvatiš ulogu koja traži više odgovornosti jer sada osjećaš da je pravo vrijeme za nove izazove.

shimmer fallback

Vaga

Pomrčina Sunca u Ovnu donijet će novi početak, ali u području ljubavi i partnerstva. Tvoj pristup životu znači da uvijek tražiš ravnotežu, ali bez ikakvih sukoba. No ovih dana ćeš se zbog pomrčine osjećati neustrašivo jer se radi o stvaranju nečeg novog. Veza u koju sada ulažeš dio su priče koja će se nastaviti odvijati u sljedećih nekoliko godina, stoga je vrlo važno da obratiš pažnju na veze koje sada stvaraš tijekom ove pomrčine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Jarac

Ova pomrčina Sunca u Ovnu otvara novo poglavlje u tvom životu odnosno u području doma i obitelji. Stvari koje se događaju iza zatvorenih vrata postat će važne. Inače voliš predvoditi i biti glavna, ali sada je  vrijeme da u potpunosti budeš glavna. Kao znak koji najviše voli planirati u zodijaku neće ti se svidjeti impulzivna energija koja se pojavljuje s ovom pomrčinom, ali može pokrenuti stvari na koristan način. Vrijeme je da se okreneš i staviš fokus na svoj dom i vidiš kako sve oko tebe izgleda.

shimmer fallback

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.