Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Mjesec u Djevici

U znaku Djevice: 18. ožujka je pun Mjesec, a evo kako će utjecati na svaki znak

Pun Mjesec dogodit će se 18. ožujka u znaku Djevice, a svakom znaku pokazuje na koji način se treba uozbiljiti i na koje detalje treba paziti

profimedia-0588300838.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Svaki puni Mjesec čini nas emotivnima, a znak u kojem se pojavljuje pokazuje na koje načine izražavamo osjećaje prema obitelji, partneru i poslu. Budući da Djevica vlada 6. kućom, koja se bavi rutinom, prehranom i služenjem treba naglasiti da je ovo izrazito praktičan zemljani znak koji cijeni zadatke, dosljednost i pomaganje drugima.

Image
Zrače seksepilom

Imaju 'ono nešto': Ovo je 5 najseksi znakova u horoskopu

Iako Djevicom vlada Merkur (komunikacija), ljubavni jezik Djevice nije lagana poezija nego uredno napisan popis zadataka i namirnica koje treba kupiti. Također su joj vrlo bitni detalji, a oduševljavaju je pouzdanost i točnost.

shimmer fallback

Trenutno astrološki vladaju Ribe koje su potpuna suprotnost Djevici - ona je pomalo nepouzdana, nije posvećena detaljima, pretjeruje, voli umjetnost i vizije te je preplavljena emocijama. S obzirom na sve to, ovaj pun Mjesec u Djevici predstavlja trenutak za uvođenje reda u kaos koji donose Ribe. Ovisno o tvom znaku, pun Mjesec u Djevici osvjetlit će različita područja u tvojoj karti i zato u nastavku provjeri što ti donosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Pun Mjesec u Djevici prolazi kroz tvoje područje prehrane i zdravlja što znači da ovih dana trebaš paziti na ono što jedeš. Na primjer isprobaj neki novi recept s tofuom i sezamom - to je ipak hrana koja će ti pomoći da kvalitetnije živiš.

shimmer fallback

Bik

Romantika i područje ljubavi bit će posebno obasjano punim mjesecom u Djevici, a ona iznad svega poštuje služenje drugim ljudijma. Učini nešto romantično u ovom tranzitu, ugodi svom ljubavniku i njegovim hirovima. Budi jako uslužna kao dobra djeva.

shimmer fallback

Blizanci

Djevica voli uvoditi red, osobito u kući. Na tvoju sreću, ovaj pun Mjesec će energizirati prostor u tvom domu. Pripremi neka sredstva za čišćenje, kažu da su ocat i voda moćna kombinacija, i neka tvoj dom zablista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Rak

Tvoj će komunikacijski sektor biti osvijetljen oštrim i čistim punim Mjesecom u Djevici. Ako trebaš obaviti neku prijavu ili završiti neki drugi pismeni zadatak sada je pravo vrijeme. Važno je završiti poslove.

shimmer fallback

Lav

Obrati pažnju na financije u petak, ali i tijekom ovih nekoliko dana oko punog Mjeseca, jer on osvjetljava tvoje područje novca. Ovo bi mogao biti najbolji dan u mjesecu za suočavanje s porezima, računima i drugim raznim novčanim problemima.

shimmer fallback

Djevica

Vladavina Riba mogla bi omekšati i stroge Djevice. Pun Mjesec u ovom znaku obasjat će kuću koja označava njih same pa treba odvojiti vrijeme i srediti nokte i kosu te općenito uložiti u izgled. Počasti se!

shimmer fallback

Vaga

Tvoja 12. kuća tajni i nesvjesnog bit će obasjana za vrijeme ovog punog Mjeseca. Ovo je introspektivni dio astrološke karte i tranzita. Pregledaj stare fotografije i riješi se onih koje izazivaju negativne osjećaje. Organizacija kroz bacanje i brisanje je nešto što Djevice vole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Škorpion

Prijateljstvo je tema ovog punog Mjeseca u Djevici. Zapamti da je Djevica u svom najboljem izdanju kada prakticira oblike služenja. Pomozi prijateljima da se riješe stvari koje im ne trebaju i da počiste svoje ormare.

shimmer fallback

Strijelac

Posao je nešto što će se posebno istaknuti ovaj puni Mjesec. Stoga se u ovom tranzitu posveti poslu, ali i pregledaj ugovore i sve što je povezano s poslom.

shimmer fallback

Jarac

Ovaj pun Mjesec u Djevici obasjava tvoj sektor učenja. Djevica želi znati kako, a ne zašto. Umjesto da čitaš akademske, apstraktne ili filozofske stvari nauči kako se nešto konkretno stvara. Ovo je neobičan pun Mjesec.

shimmer fallback

Vodenjak

Ovaj pun Mjesec odlučio je osvijetliti tvoje područje intime. Mogle bi se dogodite prave erotske igre, ali nemoj zaboraviti da područje intimnosti znači i bavljenje zajedničkim financijama. Organiziraj račune i pazi na sve detalje jer je to vrlo važno za Djevice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ribe

Uz pun Mjesec u Djevici koji osvjetljava područje odnosa prisjeti se da Djevica cijeni kada se čine usluge drugim ljudima. Ovo je savršen dan za pripremanje večere za voljenu osobu ili slaganje kreveta. Pokaži da ti je stalo tako što ćeš pokazati svoju ljubav prema partneru i budi organizirana!

shimmer fallback

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.