Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zrače seksepilom

Imaju 'ono nešto': Pet najseksi znakova u horoskopu

Oni znaju da seksualnost dolazi iznutra, a da njihova seksepilnost ponajviše proizlazi iz njihovih osobnosti. Oni su samopouzdani, neovisni i misteriozni - oni su najseksi horoskopski znakovi

profimedia-0099151938.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

Svatko je seksi na svoj poseban način. Ali neki ljudi su toliko nevjerojatno seksi da se odvajaju od običnih smrtnika na ovoj zemlji. Odjeneš li im pravu odjeću i obuću i napraviš li im pravu frizuru - izgledat će kao da su s drugog planeta.

Ali nije samo njihov fizički izgled ono zbog čega su tako neodoljivi drugima. Kada pogledaš horoskope i astrologiju, vidjet ćeš da nas upravo to kako se ti određeni horoskopski znakovi ponašaju i kako zrače tjera da 'buljimo' neprikladno dugo.

Image
Pokeraško lice

Vječne enigme: 6 znakova koje je nemoguće 'pročitati'

Svi znaju nekoga tko odgovara tom opisu - taj neodoljivi tip žene koja osvjetljava svaku sobu. Zgodna je, ne samo zbog svoje građe, odjeće ili potpuno novih pramenova. Ne, to je puno više od toga.

Kad stoji, stoji sa samopouzdanjem. Ona je misteriozan tip osobe i čim uđe u sobu znaš da ima gomilu tajni koje ti nikada neće reći. Ona je neovisan tip - pametna, duhovita, a ponekad i ozbiljna.

Iskreno, ne možemo se zasititi ovih horoskopskih znakova i njihove seksi i neodoljive prirode. Oni su osobe zbog kojih se drugi osjećaju kao da bi mogli biti seksi. Oni nas podsjećaju da seksipilnost nisu uvijek ubojiti trbušnjaci i odjeća koja samo pokazuje obline. Oni nam govore da prestanemo razmišljati o tim stvarima jer seksualnost dolazi iznutra, a moramo im vjerovati jer očito znaju što rade, zar ne?

shimmer fallback

Pogledaj koji su najseksi horoskopski znakovi astrologije. Iako su se na ovom popisu našli samo određeni horoskopski znakovi, zbog svoje inherentne, ultraatraktivne prirode, svatko može biti seksi…baš kao i oni. Uostalom, njihova seksepilnost ponajviše proizlazi iz njihovih osobnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Seksepilnost Ovna proizlazi iz njezine radne etike. Kada je suočena s konkurencijom, NIKAD ne bježi. Ona trči do starta i bljesne svojim samouvjerenim osmijehom. U tom trenutku sve su oči uprte u nju. I ona to voli!

Također je seksi kad se naljuti. Ovo joj nije teško učiniti. Jako je nestrpljiva pa kad joj netko troši dragocjeno vrijeme, brzo postane mrzovoljna. Ali nitko ne može poreći taj njezin seksi stav, istovremeno razigran i agresivan!

Ali najseksi stvar od svega je njezina strast. Ona ne glumi samo strast da privuče pažnju. Ne, ona je iskreno strastvena u onome što voli i zbog toga je jednostavno neodoljiva!

shimmer fallback

Škorpion

Škorpionova tajanstvena strana čini je pakleno seksi. Može biti kul i sabrana, ali ako je prekrižiš, pobrinut će se da platiš. Nešto u njezinoj strasti da sazna istinu daje ti do znanja da je strastvena i za druge stvari. Ali koliko god želi znati istinu, čuvat će i tvoje tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Njezina je odanost toliko seksi da jednostavno obećanje da će otići na spoj uvijek tjera druge da se vraćaju po još. Ona si ne može pomoći. Ona je tako prokleto seksi. Ali nitko to ne može izvesti kao ona. Ona je žestoka, tajnovita i strastvena, ali i ljubomorna, a sve njezine mane i vrline čine ju neodoljivo seksi.

shimmer fallback

Strijelac

Žena u znaku Strijelca je super neovisna i voli putovati. Njezin osjećaj za avanturu i njezina divlja strana pokreće sve.

Ona te također drži na nogama. Ona igra igru i NAJBOLJA je u tome. Nikada ne želi da njezini budući partneri postanu samouvjereni, pa se ponaša hladno i tjera ih da uvijek nagađaju.

Također je nevjerojatno smiješna. Ako želiš nekoga tko će te nasmijati, ona je savršena žena. I ništa nije seksipilnije od nekoga sa smislom za humor. Jednog trenutka ćeš plakati od smijeha, a sljedećeg ćeš je s čežnjom gledati u oči. Nikad nije dosadno u društvu žene u znaku Strijelca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Jarac

Žena u znaku jarca seksi jer je OZBILJNA. Ona ima visoke standarde pa dok ona traži onog pravog, svi ostali padaju u stranu.

Ona je seksi jer ne želi tebe, ali ti ipak želiš nju. Ona je neodoljiva i ona to zna. Najseksi je kad se pretvara da nekoga ne želi. Ona je majstorica samokontrole. Pa čak i ako nekoga želi toliko da boli, ostat će hladna. Ali to ostavlja drugu stranu samo da je želi još više.

Njezina je disciplina čini tajanstvenom. Njezin moto je da ako pustiš druge da nagađaju, strast će biti još intenzivnija.

shimmer fallback

Vodenjak

Za Vodenjake je pametno seksi! Ona može satima govoriti o temi koja ju zanima, bila to tehnologija, ekologija ili kultura, a druga strana će uvijek htjeti čuti još i još…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ona nije arogantna. Toliko je iskreno zainteresirana za napredak i rješavanje problema da bi mogla natjerati bilo koga da potpiše njezinu peticiju, o čemu god se radilo. I nitko ne može poreći njezinu opsjednutost napretkom u spavaćoj sobi. Pokušat će sve zato što je definitivno seksualno avanturističkog duha. Blago njemu!

Ona je također SUPER neovisna. Tko može odoljeti ženi snažno stoji sama? Ona ne treba nikog, ali će ti točno pokazati zašto te želi i u tome je nevjerojatno seksi.

shimmer fallback

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.