Anonimni korisnik

Pozdrav cure! Nadam se da vas neću previše zagnjaviti ... :)...

Pozdrav cure! Nadam se da vas neću previše zagnjaviti ... :)
Evo ovako, bila sam u podužoj vezi (4godine) kojoj sam donedavno stala na kraj! ( Iako nisam nikad previše bila zadovoljna u toj vezi, ali desila se n ljubav, koja me zaslijepila... pola godina sam poprilično nesretna i nezadovoljna, jer je bio doslovno u bedari kako je počelo ovo s koronom- zbog financija. te me je totalno zanemario, bitan je bio samo on, te smo u različitim gradovima udaljenih 50 km te se u tom vremenu od pol godine, nije potrudio ni doći, te sam se počela jednostavno hladiti od njega, iako sam mu bila jako velika i ogromna podrška,no nisam se više mogla nositi s time iz razloga jer komunikacije praktički nije ni bilo... - heh,onda shvatiš, pol godine je prošlo, netko ako te voli neće čekati toliko - vrlo je bio dobar glumac-sklon manipulaciji, laganju., pa čak i varanju.(to sam saznala nakon što sam prekinula, no dovoljno sam se ohladila pa nisam to prihvatila bolno) No konkretno,,sada tek dolazimo do tog dijela glavnog pitanja!
Dakle, prije nekoliko dana imala sam večernja druženja dvije noći za redom,kod prijateljice te je pritom bio i poznanik kojeg sretnem rijetko..-(Iako ga znam od prije 5,6godina. Iako sam i tada osječala leptiriće u trbuhu nisam ništa poduzimala. dosta smo shvačali jedno drugo )
Prvu većer, bio je miran , i povučeniji, jedva smo popričali nekoliko riječi, te je bio u jednu ruku neraspoložen! Svi se nalazimo drugu noć kod kolegice, dolazi do nekih značajnijih promjena. Prilazi mi, daje mi komplimente, dakle fizički kontakt, dotakne me za rame, zagrli me ispituje se o mom životu,odjednom je zainteresiran znati o meni više- upoznat je da sam bila u dužoj vezi, pa znimaju detalji, i zaista, ugodan razgovor, gdje sam primjetila da se jako puno smijem, i bila sam istinski sretna u toj pažnji, i osječala sam se odlično . Baš posebno i specijalno, jednostavno , ne znam dali si umišljam ili se redi o posebnoj kemiji...leptirići su ponovno tu..možda si i umišljam da sam mu se svidjela, ali ne znam kako da se ponašam., ako se s vremenom, pojavimo na istom mjestu u skorije vrijeme? Dali da poduzmem korak, no jako sam nesigurna i ne želim biti povrijeđena, jer je i on sklon ponekad svojim blesavim fazama. A opet me je strah ako sam pogrešno zaključila, jer ne želim ispasti očajnom, no voljela bi se malo opustiti i bolje ga upoznati... jer me privlači užasno karakterom,, da ne znam jednostavno što mi je činiiti... ?!? Što vi mislite?
Hvala na brzom odgovoru :)

Hej, slobodno nam se obrati

Imaš pitanje vezano uz ljubav, bolne mjesečnice, što da dalje napraviš u životu, poslu?
Postavi Pitanje
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.