Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Novi filmski hit

Škola čarobnih životinja - vesela dječja pustolovina

Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja

The School of Magical Animals (c) Wolfgang Aichholzer (7).jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Priča prati novu djevojku u gradu - Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći "čarobne životinje".

shimmer fallback

Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat. 

shimmer fallback

Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

Za Maier i Conradsa će ova šarmantna pustolovina biti prva filmska uloga, a njihovi čarobni prijatelji su CGI animirani likovi. Školu čarobnih životinja režirao je Gregor Schnitzler, a scenarij su pisali Viola Schmidt i John Chambers na temelju serije istoimenih knjiga nagrađivane dječje autorice Margit Auer.

shimmer fallback

U kinima od 03.03.2022.

GLUMCI: Emilia Maier, Leonard Conrads, Loris Sichrovsky, Nadja Uhl, Justus von Dohnányi, Milan Peschel i Marleen Lohse

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

REŽIJA: Gregor Schnitzler

SCENARIJ: Viola Schmidt i John Chambers

PRODUCENTI: Alexandra Kordes i Meike Kordes

IZVRŠNI PRODUCENTI: Josef Brandmaier, Herbert Kloiber i Fred Kogel

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

ŽANR: live-action avantura

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.