Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Hit naočale s talijanskim potpisom bez kojih ovo ljeto ne izlazimo van - Spektre eyewear

Svaka Spektre kolekcija, savršena je kombinacija elegancije i street style duha, a svi zaljubljenici u naočale i modu, pronaći će savršen par za sebe i njime dodatno obogatiti svoj stil

Spektre Eyewear 04.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Većina ljudi sunčane naočale nosi tijekom cijele godine, no ljeto je godišnje doba kada je izlazak van bez istih – nezamisliv. Osim što štite i olakšavaju svakodnevno funkcioniranje, bilo u vožnji, šetnji ili u ovim vrućim mjesecima na plaži, odavno su postale i neizbježan modni dodatak. Teško im odoljevaju i žene i muškarci, a svakodnevno se na tržištu izmjenjuju nove kolekcije i brendovi. Upravo jedan takav, nastao je u Milanu, dobro poznatom gradu mode koji diktira trendove . Od 2009. godine, u njega su zaljubljeni mnogi zadovoljni kupci, među kojima se nerijetko nađu i svjetska poznata imena. Riječ je o brendu Spektre, a njegov osnivač Niccolò Pocchini, nije očekivao da će u tako kratkom roku, njegove naočale zaluditi modni svijet.

shimmer fallback

U čak više od 56 zemalja, Spektre je pronašao svoje trgovine, a jedna takva nedavno je otvorena i u Hrvatskoj, točnije u Splitu na adresi Dražanac 72, na samom početku Zapadne obale.

Ono što je posebno i bitno za naglasiti jest činjenica da su svake Spektre naočale zapravo ručni rad. Ivan Rajčić i Nataša Ružić Rajčić, zaslužni su što je upravo ovaj brend dostupan u Hrvatskoj.

shimmer fallback

„TOTAL IN (Ivan & Nata), osnovali smo prije 4 godine s namjerom uvođenja i zastupanja novih brendova koji bi naprosto osvježili naše tržište. Prilikom jednog posjeta Milanu za vrijeme trajanja fashion week-a, imali smo čast upoznati Niccoloa Pocchinia i njegov SPEKTRE team te se ubrzo stvorilo prijateljstvo i poslovna suradnja. Uspjeli smo u vrlo kratkom vremena plasirati brend u čak 12 optika u Hrvatskoj. U dogovoru sa Spektre Eyewear, odlučili smo otvoriti i prvi Spektre Store koji se nalazi u Splitu i na to smo izrazito ponosni” – dodaje Ivan Rajčić.

Svaka Spektre kolekcija, savršena je kombinacija elegancije i street style duha. Svi zaljubljenici u naočale i modu, pronaći će savršen par za sebe i njime dodatno obogatiti svoj stil. Neupitna kvaliteta, vrhunska talijanska estetika, ručni rad i pristupačne cijene, krase ovaj brend, a samim time – čine ga izuzetno poželjnim. Svaki okvir je bezvremenska ikona za sebe.

Osim u Spektre Store-u u Splitu, okvire ovog brenda možete pronaći i u Alfa Vision optici i Occult-u u Zagrebu, u optici Centar u Puli, u optici Njego u Makarskoj i brojnim drugim prodajnim mjestima, a ponudu možete pogledati ili naručiti preko službene web stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.