Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zabava cijelo ljeto

CineStar TV Premiere kanale ovo ljeto obilježit će blockbusteri koje jedva čekamo pogledati!

Bez obzira na to jeste li među onim sretnicima koji već uživaju na moru ili se tek spremate, CineStar TV kanali, odnosno televizija najboljih filmova donosi vam najnovije hit filmove i serije ravno u dnevni boravak.

1200x800_PREMIERE_CTV1.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Dok većina dane provodi u slatkom iščekivanju odlaska na godišnji odmor, CineStar TV kanali svojom su najavom filmskih televizijskih premijera osigurali da ljeto bude još uzbudljivije! Bez obzira na to jeste li među onim sretnicima koji već uživaju na moru ili se tek spremate, televizija najboljih filmova donosi vam najnovije hit filmove i serije ravno u dnevni boravak.

shimmer fallback

Kolovoz na CineStar TV Premiere kanalima obilovat će blockbusterima koje su gledatelji do sada mogli pogledati isključivo u kinima, a u bogatoj ponudi uživat će baš sve generacije! Crtani filmovi, akcijski trileri, horori i serije – sve to na rasporedu je već u kolovozu. Sezonu hitova otvara film Strava iz dubina (The Requin) s Aliciom Silverstone u kojem mladi bračni par tijekom romantičnog putovanja susreće neviđenu opasnost – jato velikih bijelih morskih pasa. Dok njen suprug ranjen bespomoćno promatra, Jaelyn se mora sama boriti s ovim smrtonosnim grabežljivcima. Ovaj horor na rasporedu je već 6. kolovoza u 20:00.

shimmer fallback

Sjajnog Benedicta Cumberbatcha u ulozi britanskog umjetnika Louisa Waina, poznatog po nadrealnim slikama s mačkama koje je opsesivno slikao više od 30 godina, ne propustite u biografskoj drami Električni život Louisa Wainea  (Electrical Life of Louis Wain) 13. kolovoza u 20:00 .

shimmer fallback

Sinkronizirana obiteljska avantura  Magični prolaz  (Magic Arch 3D) koja prati mladog dupina i njegovog najboljeg prijatelja u avanturi spašavanja Ribljeg grada od zlih jegulja, one najmlađe, ali i pripadnike starijih generacija, razveselit će 20. kolovoza u 18:30. Francuska drama Visoka moda  (Haute Couture) o mladoj djevojci Jade koja je dobila priliku da u svijetu visoke mode pod mentorstvom iskusne Esther u ateljeu modne kuće Dior dosegne svoj puni potencijal gledatelji mogu pogledati 27. kolovoza u 20:00.

Kraj kolovoza i savršenu uvertiru u rujan dat će posljednja, četvrta sezona kontroverzne serije Propovjednik (Preacher) koja je ocjenjena visokom 7.9 ocjenom prema IMDB-u. Ova mračna komična serija prati propovjednika Jessena Custera iz Zapadnog Teksasa koji je izgubio vjeru na svojem putu do raja, a zbog misterioznog stvorenja koje ga opsjeda, propovjednik razvija neobične moći. Ne propustite pogledati Propovjednikov put od 29. kolovoza u 21:50 na kojem će se susresti s osvetnicima, demonima i anđelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Za detaljan raspored filmova i serija na CineStar TV kanalima posjetite CineStar TV Facebook i Instagramprofile, YouTube kanal te web stranicu.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.