Zimske kape su itekako stylish, a mi imamo 10 favorita - već od 30 kuna

Nijedna zimska modna kombinacija nije potpuna bez tople kape. Pronašle smo odlične modele s kojima ćeš biti u trendu i izgledati odlično

Jedva smo dočekale hladne dane da iz dubine ormara izvadimo tople kapute, šarene šalove i trendi rukavice. Sve što nam nedostaje je odgovarajuća stylish zimska kapa koja će zaokružiti outfit i dati mu završni touch.    


Iako vjerojatno u svojoj kolekciji već imaš nekoliko zimskih kapica, ovih jednostavnih, ali i efektnih modnih dodataka nikada dosta. Idealna je situacija u kojoj uz svaki kaput ili šal imamo drugačiju odgovarajuću kapicu. Kako su high street brendovi trenutno prepuni kapa u svim bojama, ali i povoljnim cijenama, san o velikoj kolekciji kapa sve je više ostvariv.


Pretražile smo ponudu kapa i izdvojile 10 favorita koje bismo htjele vidjeti i na svojoj glavi. Tako ćeš u nastavku pronaći nešto jednostavnije beanie kape koje su idealne za svaku priliku, beretku kojom ćeš probuditi Parižanku u sebi, kape s čupavim pomponom na vrhu koje nas neodoljivo podsjećaju na zimske radosti, ali i nešto veselije modele s ušima ili njuškicom. 

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.