Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zimska paleta boja

Želiš zimsku garderobu koja izgleda skupocjeno? Odaberi ovih šest boja

Zimska paleta boja uključuje prave neutralne klasike, kao što su smeđa, bež, krem i siva, a za one koje vole unijeti malo boje, tu su narančaste i bordo nijanse

expensivecolors.jpg
Foto: Instagram

Jednom kada stigne zima i hladnije vrijeme, postoje neke stvari koje uvijek možemo očekivati. Ujutro se budimo prije nego li izađe sunce, odijevamo se slojevitije kako bi nam što dulje bilo toplo, a na drugima sve češće počinjemo viđati bež, smeđe i narančaste tonove.

Image
Izuzetno ženstvena

Voliš boju burgundije? Pronašle smo odlične komade u boji crnog vina

Bilo da je to zato što te boje oponašaju nijanse promjenjivog lišća ili jednostavno tvore kontrast sa svijetlim bojama koje obično nosimo ranije tijekom godine, postoji nešto u ovoj sezoni kada se svi odijevaju u tople, ugodne tonove i bezvremenske neutralne boje. To je provjerena paleta boja kojoj se vraćamo iz godine u godinu jer svaka nijansa izgleda dobro pojedinačno, ali i besprijekorno nadopunjuju jedna drugu.

Zimska paleta boja uključuje prave neutralne klasike, kao što su smeđa, bež, krem i siva, a za one koje vole unijeti malo boje, narančaste i bordo nijanse također možeš odlično kombinirati. Ove boje učinit će da tvoj outfit izgleda puno elegantnije i skupocjenije, a pronašle smo i neke komade u ovim bojama koje vrijedi imati u garderobi.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.