Budi najbolja verzija sebe.
Efektna i decentna

Dodaj boje, boje zelene: Komadi u zelenoj boji su 'must-have' za zimu

Istovremeno raskošna i elegantna, zelena boja vrlo je upečatljiva, a dolazi u spoju s kaputima, haljinama, trenirkama i neizostavnim pletivom

Nova sezona donijela nam je uzbudljive nove trendove, kao i raskoš boja i uzoraka. Iako su za zimsku sezonu tipične neutralne nijanse, ove jeseni i zime kao jedan od najvećih trendova istaknule su se malo vibrantnije te zemljane boje, a najpopularnija je zelena.

Sve nijanse zelene boje zavladale su kolekcijama modnih brendova, a zelena je vrlo popularna i u svijetu manikure. Komadi u zelenoj boji savršen su izbor za tmurne dane koji su pred nama jer će u svaku kombinaciju unijeti dozu razigranosti te doprinijeti stvaranju efektnih modnih kombinacija.

Budi najbolja verzija sebe.

Istovremeno raskošna i elegantna, zelena boja vrlo je upečatljiva, a dolazi u spoju s kaputima, haljinama, trenirkama i neizostavnim pletivom. Ističu se sve nijanse zelene boje, a najpopularnije su smaragdno zelena, kadulja, khaki i maslinasta nijansa. Još jedna prednost zelene boje je i u tome što se uistinu lako i jednostavno kombinira s drugim bojama što olakšava kreiranje upečatljivih outfita za zimu.

Bez imalo sumnje, zelena će biti najpoželjniji trend ove sezone i već je osvojila brojne trendseterice, a dominira i kolekcijama naših omiljenih brendova. Istražile smo što se nudi u aktualnim high street kolekcijama, a neke od najljepših komada za zimu u trendi nijansama zelene boje donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Pull and Bear, Reserved

Budi najbolja verzija sebe.
1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.