Budi najbolja verzija sebe.
Très Chic

Zara ima novu kolekciju za sve ljubiteljice trapera i francuskog stila

Suradnja francuske ikone stila Charlotte Gainsbourg i popularnog high street brenda Zara posebno će oduševiti zaljubljenice u traper i modni minimalizam

Bonjour, drage žene. Danas je dobar dan jer ne samo da imamo super high street vijesti, već imamo i super vijesti za ljubiteljice vječnog francuskog stila. Dvije nevjerojatne modne snage okupile su se kako bi nam dale vrhunsku chic suradnju: Charlotte Gainsbourg i Zara.

Slavna francuska glumica i kći Jane Birkin i Sergea Gainsbourga osmislila je kolekciju za ovaj popularni high street brend, a koja će posebno oduševiti zaljubljenice u traper i modni minimalizam.

Budući da Charlotte Gainsbourg ima dugu povijest nošenja trapera, često kombinirajući 'denim on denimn' - klasičnu traper košulju s parom traperica, zna o čemu govori kada je riječ o ovom materijalu. Što se tiče nove kolekcije, glumica je rekla: "Oduvijek sam željela imati mini kolekciju onoga što svakodnevno nosim. Vrlo je jednostavna i to je upravo ono što ja nosim."

Budi najbolja verzija sebe.

Upućeni u ono što ljudi doista žele, Charlotte Gainsbourg i Zara nisu predstavili samo klasične traperice, već su stvorili potpuni izgled francuske glumice. To znači da kolekcija također sadrži majice, kapute i modne dodatke poput cipela i torbe koji ti pomažu rekreirati stil poput prave Francuskinje. C'est parfait, zar ne?

Sve komade iz kolekcije zajedno s njihovim cijenama donosimo ti u nastavku.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.