Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Vjerujte u ljubav

Vjenčanice iz snova u kolekciji Igora Djuge

Jedan od omiljenih domaćih dizajnera Igor Djuga predstavio je svoju kolekciju vjenčanica koje je napravio za moderne i odvažne mladenke

IGOR DJUGA Bridal 2021-10.jpg
Foto: Srećko Rundić
Budi najbolja verzija sebe.

Nova Identity atelier kolekcija “Vjerujte u ljubav” dizajnera Igora Djuge donosi moderni pomak u glam i raskošne modele vjenčanica.

shimmer fallback

Vjenčanice Igora Djuge su dizajnirane za moderne i odvažne mladenke. U Identity kolekciji pronaći ćete modele haljina naizgled različitih stilova, ali dizajnirane kako bi odgovorile na želje i ukuse skoro svake mladenke. 

shimmer fallback

Potrebna nam je samo - ljubav. Prije i poslje, a posebno tijekom pandemije koja je poremetila organizacije vjenčanja, ali nije zaustavila zaljubljivanja, zaruke i maštovita planiranja romantičnih načina proslave novih bračnih zajednica. A za najvažniji lajtmotiv svakoga vjenčanja, pobrinuo se Igor Djuga sa svojom bridal kolekcijom modernih, luksuznih i elegantnih, romantičnih vjenčanica.

Baš zato što je to moja prva bridal kolekcija, naziv kolekcije je “Vjerujte u ljubav”, komentirao je dizajner Igor Djuga predstavljanje prve kolekcije vjenčanica.

shimmer fallback

Imperativ tijekom procesa stvaranja ove kolekcije bio mi je pružiti ženama mogućnost da pokažu pravu sebe u divnim vjenčanicama koje su izrađene od najfinije svile, francuske čipke, tila i perja. Mladenka će se u mojim vjenčanim haljinama osjećati zauvijek voljena baš kao u bajkama.

shimmer fallback

Pazeći na najsitnije detalje i koristeći najfinije materijale vjerujem da sam uspio postići da se mladenke u mojim vjenčanicama osjećaju i bajkovito i elegantno tog najvažnijeg dana u njihovim životima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Vodio sam se i sa željom da se u mojim haljinama žene osjećaju samopouzdano i istinski zaljubljene u sebe prigrlivši svoju unutarnju ženstvenost, a istovremeno istićući sve svoje obline, izjavio je dizajener Igor Djuga.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.