Budi najbolja verzija sebe.

Upoznaj slovenski brend genijalnih sportskih tajica i topova za sve zaljubljenice u outdoor sportove

Voliš provoditi vrijeme u prirodi, biciklirati, planinariti ili penjati po stijenama? Pronašle smo odličan slovenski brend za sve zaljubljenice u vanjske sportove - Alpine princess

S obzirom na to da smo za vrijeme karantene jedino razmišljale o tome gdje bismo sve voljeli ići na izlete, a nismo mogle, sada je došlo pravo vrijeme da sve sakupljene ideje zapravo provedemo i u praksu. Izvadi stoga karte, isplaniraj izlete u prirodu i kreni na neko odlično planinarenje, šetnju šumom ili pak na penjanje po stijenama. A kako bi bila što bolje opremljena za svoje vanjske aktivnosti odlučile smo te upoznati s odličnim slovenskim brendom za sve ljubiteljice outdoor aktivnosti.


Radi se o brendu Alpine princess koji je pokrenula iskusna planinarka i penjačica Sandra Šuc kako bi i drugim ženama s istim afinitetima omogućila da se na svojim avanturama u prirodi osjećaj sigurno, udobno i lijepo. Njezin je brend ponajprije namijenijen ženama koje većinu svog slobodnog vremena žele provesti vani biciklirajući, skijajući, planinareći... ali i onima koje jednostavno žele udobne i kvalitetne komade sportske odjeće koji uz svoju funkcionalost i sjajno izgledaju. 

Budi najbolja verzija sebe.


Alpine princess nastao je 2019. godine s mišlju kako zbog sporta ne bismo trebale žrtvovati dobar stil. Baš zato su svi komadi ovog brenda napravljeni od kvalitetnih materijala koji pružaju potporu i kompresiju te su vrlo izdržljivi, a uz to odlično i izgledaju jer su dizajnirani s idejom da ne rade kompromise između mode i udobnosti. Moderni dezeni i uzorci, žive boje i dobri krojevi - to su glavne značajke stila brenda Alpine princess koji u svojoj ponudi ima sve potrebno za odličan provod u prirodi. 


Izdvojile smo neke od modela tajica, majica i sportskih grudnjaka, kao i kapa, uz koje ćeš i ti zablistati u bilo kojoj outdoor aktivnosti. 

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.