Budi najbolja verzija sebe.
Jesen/zima 2021.

Top ili flop? Zara ima novu kolekciju,a svi komentiraju cipele

Jedan od omiljenih high street brendova i ovaj put pripremio nam je neklasičnu ponudu, a osim elegantnih komada od svile i kašmira, pozornost nam je privukla neobična obuća

Kako se bliži kraj mjeseca, polako završava vrhunac ljetnih sniženja, a brendovi punom parom pripremaju nove kolekcije. Budući da uvijek nestrpljivo čekamo nove komade, tako i ovih dana pažljivo pregledavamo ponude trgovina ne bismo li već saznale što su nam dizajneri pripremaju za novu sezonu. A posebnu pažnju privukla nam je Zara i njezina nova kolekcija za jesen/zimu 2021.

Jedan od omiljenih high street brendova i ovaj put pripremio nam je neklasičnu ponudu i uspio nas iznenaditi. Osim elegantnih svilenih haljina, hlača, suknji i topova koji neodoljivo podsjećaju na svilene marame, tu se našlo i nekoliko komada od kašmira, uključuući pulover i kaput.

Ova kombinacija različitih uzoraka i motiva dio je limitirane studio kolekcije s naglaskom na umjetnost, ali i lakoću kretanja. A među svilom i kašmirom našlo se i nekoliko zanimljiih modela obuće koji su istog trenutka privukli našu pozornost, a radi se o paru sandala, klompi i čizama.

Budi najbolja verzija sebe.

Ravne sandale s remenčićima i krznom već sada možeš kupiti po cijeni od 599 kuna, a dodatnu posebnost im daje fleksibilna tabanica od krzna i pjene koja garantira veću udobnost.

Iako ih još nije moguće kupiti, u prodaju će uskoro stići i klompe od krzna sa zakovicama, s potpeticom od 4.2 centimetara i životinjskim uzorkom, po cijeni od 899 kuna.

Osim klompi, Zara nam je pripremila i čizme do koljena od kozje kože, također s fleksibilnom tabanicom od lateksa i pjene, a njihova cijena je visokih 1799 kuna.

Ostatak ove nove limitirane kolekcije za jesen i zimu 2021. provjeri u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.