Top ili flop: Ova djevojka isfurala je neobičnu kombinaciju koja ne 'sjeda' svima

Dok jedni misle da je ovo još jedan modni povratak u 90-e, drugi se baš i ne bi složili. Što ti kažeš?

Svi se sjećamo 90-ih godina prošlog stoljeća kad je grunge bio jedan od najpopularnijih glazbenih žanrova. Uz glazbu, tu je bila i modna grunge estetika koja je uključivala poderane traperice, namjerno neuredan izgled i karirane košulje.


Jedno od najpoznatijih lica s kojim povezujemo to doba je Kurt Cobain, ali nakon njegove smrti i njegova supruga Courtney Love koja je često dolazila na pozornicu, kad je nastupala sa svojim bendom Hole, raščupana, razmazanog crvenog ruža, ali i s namjerno poderanim hulahupkama.


(Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Kako se ove modne jeseni 90-e vraćaju na velika vrata, dolaze i na zagrebačke ulice. Tako je fotoreporter 'ulovio' djevojku koja je centrom Zagreba hodala u poderanim hulahupkama.

Djevojka je cijela u crnom, od tenisica do kratkih traper hlačica pa sve do ruksaka. A sve prati i crna kosa. Iako je nekima od nas i najmanja rupica razlog da se oprostimo od hulahupki, koliko god nam drage bile, ovoj djevojci to nimalo ne smeta i nemoguće ju je ne primijetiti u poderanim mrežastim hulahupkama.


(Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Što ti misliš o ovom modnom 'detalju'? Napiši nam u komentarima hoćeš li i ti uskoro iskopirati njezin modni stil ili ga ipak preskočiti?


(Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.