Budi najbolja verzija sebe.

Stradivarius je predstavio loungewear kolekciju s odličnim komadima koje ćemo rado nositi i izvan kuće

Stižu nam topliji dani pa kolekcijom prevladavaju lepršave haljine, udobne natikače i široke hlače

Svaka nova sezona sa sobom donosi i uzbudljive modne trendove, kao i povratak uvijek rado viđenim modnim klasicima. Ipak, ovo proljeće drugačije je od svih prije pa smo umjesto uživanja na otvorenom, većinu dana morali provesti unutar svojih domova.

Ipak, izvanredna situacija uzrokovana pandemijom lagano se stišava, a mi smo svakim danom korak bliže normalnijem životu. Nitko sa sigurnošću ne može reći što nas čeka u mjesecima koji su pred nama, no važno je zadržati optimizam.

Budi najbolja verzija sebe.


Mnogi modni brendovi također su se brzo morali prilagoditi novonastaloj situaciji pa su zaokrenuli svoj modni fokus prema ležernijim komadima koje možemo nositi u udobnosti vlastita doma. Danas gotovo svaki high street brend u svojoj ponudi ima barem jednu loungewear kolekciju, a nas je oduševio Stradivarius u čijoj smo najnovijoj kolekciji pronašle šarmantne i comfy komade idealne za nošenje po kući, ali i izvan nje.

Stižu nam topliji dani pa kolekcijom prevladavaju lepršave haljine, udobne natikače i široke hlače. Tu su i svestrani pleteni komadi idealni za prohladna jutra i večeri. Bez obzira na to kamo ih odlučila nositi, ovi su komadi toliko slatki da ćeš im teško odloljeti. Naše favorite pogledaj u nastavku.


Foto:  Instagram, Stradivarius

1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.