Slavimo različitost šarenim duginim bojama: Uz ove komade unijet ćeš vedrinu i veselje u svoj ormar

U lipnju slavimo početak ljeta, ali i različitosti. U Asosovoj ponudi pronašle smo divne modele kojima možeš izraziti svoju podršku mjesecu u kojem slavimo ponos LGBTQ+ zajednice

Svake godine u lipnju se diljem svijeta održavaju Prideovi, tj. Povorke ponosa - šetnje ulicama svjetskih gradova kojima se slave različitosti, sloboda izbora, životnih stilova i seksualnih orijentacija.


S obzirom na to da živimo u svijetu u kojem svi građani još uvijek nisu jednakopravni pred zakonom i to samo zbog svojih seksualnih preferencija, potrebno je u takvim prilikama što jasnije i glasnije izraziti svoju podršku često zanemarenoj i diskriminiranoj LGBTQ+ zajednici. 


Pitaš se kako to učiniti? Iako je ove godine zbog pandemije koronavirusa Zagreb Pride odgođen za rujan, ti već sada možeš početi izražavati svoju podršku cijelom pokretu noseći njihove zaštitne dugine boje. Vedre i vesele, dugine boje unijet će šarenilo i bezbrižan look u tvoju garderobu, a sigurno ćeš se i ti osjećati poletnije ako ćeš nositi neki odjevni komad inspiriran dugom. 


Kako bismo ti pomogle pronaći modne dodatke, obuću i odjeću koja kao da je stvorena za šetnju Povorkom ponosa, istražile smo Asosovu ponudu i izdvojile deset odličnih komada u duginim bojama za svačiji džep. Od šarenih platformi pa sve do remena u šarenim bojama, Asos ima sve što ti treba kako bi i odjećom dala do znanja kako prihvaćaš i cijeniš slobodu i različitosti. 

Provjeri našu galeriju i odaberi za sebe idealan komad. 

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.