Budi najbolja verzija sebe.

Široke traperice 'must' su i ove jeseni, a mi smo izdvojile najbolje high street komade

Bez obzira hoćeš li ih nositi na klasičnu bijelu t-shirt majicu i kožnu jaknu ili na tople džempere, traperice širokih nogavica trebala bi imati u svom ormaru

Kada je riječ o trapericama, vidjeli smo sve - od skinny kroja, ravnih nogavica, mom fit kroja i traperica visokog struka do popularnih boyfriend ili baggy traperica. No ove jeseni, trend traperica 'teleportirat' će nas natrag u sedamdesete, jer se traperice širokih nogavica vraćaju u svom punom sjaju. Kada su u pitanju trendovi traperica ove nadolazeće sezone, jedna od najpopularnijih silueta zasigurno će biti široke traperice, a jedan od razloga je taj  što široke traperice laskaju svakoj građi tijela, lijepo ističu struk i vizualno produžuju tijelo.

Budi najbolja verzija sebe.


Bez obzira hoćeš li ih nositi na klasičnu bijelu t-shirt majicu i kožnu jaknu, ili ćeš se odlučiti na tople džempere ili čak retro bunde koje podsjećaju na sedamdesete, traperice širokih nogavica ove su jeseni "must have" svakog ormara. 

High street ponuda već vrvi ovim modelima traperica, a mi smo izdvojile nekoliko najboljih komada u koje vrijedi uložiti.


1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.