Budi najbolja verzija sebe.

Seksi visoke gladijatorice za proljeće

Dosta vam je standardnih modela obuće i želite na svoje noge obuti nešto zavodljivo, ženstveno i drugačije?

Budi najbolja verzija sebe.

Postoji li koji par obuće više seksi od visokih gladijatorica na petu? Ako i postoji, nema ih mnogo. Iako su gladijatorice svih mogućih oblika, visina, boja, modela već nekoliko godina ljetni hit, one će naredne sezone, koja nam donosi toplije dane, dobiti još jednu novu seksi, koja je možda nekim prijašnjim modelima nedostajala. Upravo je visoka peta koja daje ovogodišnji gladijatoricama posebnu ženstvenost, s čim se većina modela prethodnih godina i nije mogla toliko pohvaliti.

Kao što su ove zime modni hit čizme koje sežu do koljena, pa i preko, tako se isti trend nastavlja što se tiče gladijatorica.
Iako su modni kreatori svrstali ovu vrstu obuće pod sezonu proljeće-ljeto, imajte na umu da možda nisu najprimjerenije za vruće ljetne dane, upravo zbog vrućine. Više su primjerenije za toplije i suhe proljetne dane.

Naša je preporuka, ako ih kupujete, neka budu o prirodne kože, tako da će vam noga, bez obzira na otvorenost obuće moći normalno disati.

Hit u dvije boje

Moramo vas isto tako upozoriti, ako nemate mnogo strpljenja za kopčanje i vezanje gladijatorica, možda je bolje da razmislite dva puta prije nego što za njih izdvojite nešto više novaca. No, vjerujemo da će sve žene koje se odluče za njih, uživati pozornost koje će privlačiti pogledima i komentarima.

Što se tiče boje, kreatori su se odlučili na dvije, vrlo „zahvalne“ boje kada je u pitanju obuća - crnu i natur svijetlo smeđu. Vrlo malo njih ćete naći u nekim drugim bojama.

Budi najbolja verzija sebe.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.