Budi najbolja verzija sebe.
Kolekcija koja nas je oduševila

Sada i u Stradivariusu možeš pronaći preslatke pidžame

Popularni modni brend Stradivarius predstavio je proljetnu kolekciju pidžama i donjeg rublja

U novoj sezoni modni brendovi predstavili su nam svoje raskošne kolekcije za toplije dane, a s obzirom na to da i dalje puno vremena provodimo u svojim domovima, ponudom brendova dominiraju udobni, jednostavni i ležerni komadi idealni za svakodnevno nošenje kod kuće.

Popularni high street brend Stradivarius svoje je obožavateljice ovog proljeća iznenadio jednom posve novom kolekcijom koja je posvećena pidžamama i donjem rublju. Ovakav nas potez popularnog brenda nimalo ne čudi, s obzirom na to da je upravo loungewear odjeća u posljednjih godinu dana među najtraženijim komadima.

Budi najbolja verzija sebe.

Stradivarius u svojoj kolekciji pidžama nudi divne modele za toplije dane, od popelina i rebrastog pamuka, a dominiraju svijetle i pastelne boje. Svi su modeli toliko neodoljivi i slatki da ćeš ih rado nositi i tijekom opuštajućih trenutaka kod kuće, a ne samo za spavanje.

Osim pidžama i lounge kompleta, kolekcija sadrži i neodoljive modele donjeg rublja i bralette grudnjaka od čipke. Svi komadi iz kolekcije mogu se međusobno kombinirati na različite načine, a modele koji su nam se najviše svidjeli donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Stradivarius

Budi najbolja verzija sebe.
1/15
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.