Budi najbolja verzija sebe.
Koji je tvoj favorit?

Reserved blagdanska kolekcija je stigla - ove komade želimo

Popularni high street brrend i ove blagdanske sezone oduševio nas je upečatljivim party komadima

Stigla je! Najuzbudljivija sezona u kojoj blistamo kao nikada. Blagdansko doba je iza ugla, a s njim pod ruku i odvažni modni komadi i kolekcije koje nas neizmjerno vesele. Reserved Let's forget jedna je od kolekcija kojom ćemo poželjeti ispuniti kalendar nadolazećih blagdanskih svečanosti, s nizom uistinu dekadentnih komada idealnih za svaku prigodu u ovom posebnom dijelu godine.

Šljokice već očekivano i tradicionalno, hrabro dominiraju u blagdanskim kombinacijama uz neizostavnu crvenu boju. Odmak od klasičnog, Reserved ovog puta donosi u jarko ružičastoj boji, dok večernja haljina bez ramena i svjetlucava suknja srednje dužine jamče upečatljiv ulazak na svaku zabavu!

Dodatak umjetnog perja na finom crvenom sakou ovaj naizgled svakodnevni komad u kombinaciji s hlačama iste boje, čini idealnim izborom za sve klasičarke željne blagdanskog kolorita. Za one nešto odvažnije tu je potpuno šljokičasto odijelo koje unosi glamur u kultni smoking idealan za svaku zabavu. Smjela i šik, svilenkasta slip haljina fluorescentno ružičaste boje u kombinaciji s jaknicom od umjetnog krzna ostavit će trajan dojam za predstojeće praznike.

Budi najbolja verzija sebe.

Za svakoga i za svaku priliku ponešto. U nastavku pogledaj naših 10 favorita i napiši nam koji komad ti je 'zapeo' za oko.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.